Neler Yeni

Beyler 18 yaş altıyım banka ödememi red ediyor acil yardım edin

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Timur
Ben 18 yaşından küçük biriyim ve valorantta yeni gelen bir set alacağım o yüzden 1960 tl para ödemem gerekiyor parayı atmden yükledim klas game e girdim gpaylada pay tr ilede ödememi red ediyor banka işlem kısıtı varmı diye baktım yokmuş seti alacam alamıyom napacam annemin babamın bilmemesi lazım gizli alıyorum kendi paramla alıyorum ailemin değil yarını bekleyimmi düzelirmi ne diyonuuz acil yardım :((((

DeH$et

80+ Silver
nedenki almamalımıyım sence kafam çok karışık arkadaşlarım hepsi alıyor bende istiyorum 2000 tl ilede ne yapabilirim bilmiyorum ama oyunada çok yatırmak istiyorum :(
18 yasinin altindasin eger ailenin maddi durumu iyi ise sana kalmis ama bir gelirin yoksa ve ailenin verdigi harclikla arkadaslarinin hepsi aliyor diye gidip oyunda kostum almak istiyorsan cok sacma bence tabii saygı duyarim orasi ayri

EsdeathSama

80+ Bronze
Hangi banka ile ödemeye çalışıyorsun?

UnderGoin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
455
İsim
XXXX
Ben 18 yaşından küçük biriyim ve valorantta yeni gelen bir set alacağım o yüzden 1960 tl para ödemem gerekiyor parayı atmden yükledim klas game e girdim gpaylada pay tr ilede ödememi red ediyor banka işlem kısıtı varmı diye baktım yokmuş seti alacam alamıyom napacam annemin babamın bilmemesi lazım gizli alıyorum kendi paramla alıyorum ailemin değil yarını bekleyimmi düzelirmi ne diyonuuz acil yardım :((((
timur valla zeka yok sende

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
626
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
Yav kardeşim elinde kaç para varda oyuna para atacaksın ya. Yarın bir gün canın bir şey çekecek babandan ha bire para mı isteyeceksin ne güzel para biriktirmişsin az çok hemen neden harcamaya çalışıyorsun ona buna laf ediyoz da yemin ediyorum biraz bizim millette de var.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,603
İsim
Mert Can Ergün
Papara sanal kartla al

Hanaz

80+ Gold
Pişman olacağın şeye para verme sıkılacaksın bi süre sonra onum yerine elle tutulur bir şey al

Cakrash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
551
İsim
Musa Topçu
2 parça veya 3-4 parça şeklinde yüklemeyi deneyebilirsin ama sırf arkadaşlarım alıyor neden bende yok mantığıyla alıyorsan alma yok ben eğlencesine param gitsede önemli değil diyorsan al

Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
ahmet aksoy
arkadasların alıyo diye alıyosan alma ama gercekten almak istiyosan ininal kart falan al 13 yas üstüysen öyle hallet

Top Bottom