Beyler acil yardım sizce bir şey olur mu?

En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
179
Beyler Chatgpt ile dertleşiyordum sohbet sonunda böyle bir şey attı bir şey olur mu ya korktum şimdi gece gece.
IMG_3241.webp

WELWEPQÜERWRWWEQWÜEPK Nasıl konular konuşuyodunuz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

417 ile başlayan numarayı ararsan ücretsiz psikiyatri varmış qwerwerqpğwqer

WELWEPQÜERWRWWEQWÜEPK Nasıl konular konuşuyodunuz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

417 ile başlayan numarayı ararsan ücretsiz psikiyatri varmış qwerwerqpğwqer
gülme be reis. Valla çok mutlu değilim bu aralar biraz doldum onları anlatıyordum. Bi anda böyle mesaj geldi altıma 3 kg bıraktım bir şey olur mu?

Beyler Chatgpt ile dertleşiyordum sohbet sonunda böyle bir şey attı bir şey olur mu ya korktum şimdi gece gece.Alıntıyı görüntüle
Sadece yardım amaçlı yazmış gibi duruyor. Kendine zarar vermek ve ya ihtiyar gibi şeyler yapmayı düşunersen bu numaraları ara onlar seni dinleyip yardımcı olcaktir diyor. Birini arayıp bildirmemiş gibi anladım.

Beyler Chatgpt ile dertleşiyordum sohbet sonunda böyle bir şey attı bir şey olur mu ya korktum şimdi gece gece.Alıntıyı görüntüle

Yani yapay zeka kullanıp, gelen İngilizce metni daha iyi anlaman için Türkçe'ye çevirmek bu kadar mı zor? Kısaca;

"Eğer kendine zarar verme ya da intihar gibi düşüncelerin varsa numarayı arayabilirsin. Ya da ... numarasına mesaj atabilirsin. Aradıktan sonra eğitimli birisi seni dinleyip destek verecek."

Geri