Neler Yeni

beyler arkadaşım trojan yedi çözümü nedir

beyler arkadaşım trojan yedi bildiğim kadar ile trojan formatla geçmiyor pcsi acayip yavaşladı şuan format atıyor pcsi acer bunun çözümü nedir

yigit_0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
322
İsim
musa akın
kardeşim yazdığımı okuduysan dedimki bildiğim kadarıyla format sökmüyor tanığımın başına geldide oradan biliyorum farklı yöntemi varsa diye dedim ben
görmemişim pardon yani ssd veya hdd değişimi olabilir

Yasin Çınar

80+ Bronze
kardeşim yazdığımı okuduysan dedimki bildiğim kadarıyla format sökmüyor tanığımın başına geldide oradan biliyorum farklı yöntemi varsa diye dedim ben
Format atınca bilgisayar bildiğim kadarıyla ilk günkü haline döner, virüs vs. varsa hepsi temizlenir. Format dediğiniz windows menüsünden sıfırlama mı yoksa usb'den temiz kurulum mu? Usb'den temiz kurulum bilgisayarı ilk günkü haline getirir.

HamsiKraker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,393
İsim
Emre Yılmaz
abicim yazdığımı okuduysan anlarsın dediğimi şuan arkadaş format atıyor amma velakin format sökmesse ne yapacaz
Onu format sonrası düşünürüz. Formatla çoğu zaman siliniyor. Format dediğim ayarlara girip sıfırlama değil usb ile temiz kurulum

Garbajosa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
337
İsim
Kenan Çelik
abicim yazdığımı okuduysan anlarsın dediğimi şuan arkadaş format atıyor amma velakin format sökmesse ne yapacaz
format atılacak.
+ trojen olduğuna eminseniz arkadaşın bütün hesaplarının şifrelerini değiştirsin.

Top Bottom