Hesabı silcem :D
80+
beyler arkadaşım trojan yedi bildiğim kadar ile trojan formatla geçmiyor pcsi acayip yavaşladı şuan format atıyor pcsi acer bunun çözümü nedir
formatbeyler arkadaşım trojan yedi bildiğim kadar ile trojan formatla geçmiyor pcsi acayip yavaşladı şuan format atıyor pcsi acer bunun çözümü nedir
kardeşim yazdığımı okuduysan dedimki bildiğim kadarıyla format sökmüyor tanığımın başına geldide oradan biliyorum farklı yöntemi varsa diye dedim benformat
görmemişim pardon yani ssd veya hdd değişimi olabilirkardeşim yazdığımı okuduysan dedimki bildiğim kadarıyla format sökmüyor tanığımın başına geldide oradan biliyorum farklı yöntemi varsa diye dedim ben
anladım reis saolasıngörmemişim pardon yani ssd veya hdd değişimi olabilir
Format atınca bilgisayar bildiğim kadarıyla ilk günkü haline döner, virüs vs. varsa hepsi temizlenir. Format dediğiniz windows menüsünden sıfırlama mı yoksa usb'den temiz kurulum mu? Usb'den temiz kurulum bilgisayarı ilk günkü haline getirir.kardeşim yazdığımı okuduysan dedimki bildiğim kadarıyla format sökmüyor tanığımın başına geldide oradan biliyorum farklı yöntemi varsa diye dedim ben
anladım abicim eyvallah iyi gecelerFormat atınca bilgisayar bildiğim kadarıyla ilk günkü haline döner, virüs vs. varsa hepsi temizlenir. Format dediğiniz windows menüsünden sıfırlama mı yoksa usb'den temiz kurulum mu? Usb'den temiz kurulum bilgisayarı ilk günkü haline getirir.
formatbeyler arkadaşım trojan yedi bildiğim kadar ile trojan formatla geçmiyor pcsi acayip yavaşladı şuan format atıyor pcsi acer bunun çözümü nedir
abicim yazdığımı okuduysan anlarsın dediğimi şuan arkadaş format atıyor amma velakin format sökmesse ne yapacazformat
Onu format sonrası düşünürüz. Formatla çoğu zaman siliniyor. Format dediğim ayarlara girip sıfırlama değil usb ile temiz kurulumabicim yazdığımı okuduysan anlarsın dediğimi şuan arkadaş format atıyor amma velakin format sökmesse ne yapacaz
formatı düzgün atarsa sorun olmazabicim yazdığımı okuduysan anlarsın dediğimi şuan arkadaş format atıyor amma velakin format sökmesse ne yapacaz
format atılacak.abicim yazdığımı okuduysan anlarsın dediğimi şuan arkadaş format atıyor amma velakin format sökmesse ne yapacaz