Neler Yeni

Beyler bayanlar klavye önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
emirhan gökalp
Bütçe
3000
3k var 2 klavye arasında kaldım
1- Aula f75 (kablosuz olduğu için avantajlı)
2- FGG Madlions MAD60
hangisi daha iyi araştırdım ama bulamadım yardımcı olursanız sevinirim.
farklı bir öneriniz var ise araştırabilirim.

bugra7768

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
181
İsim
bugra
3k var 2 klavye arasında kaldım
1- Aula f75 (kablosuz olduğu için avantajlı)
2- FGG Madlions MAD60
hangisi daha iyi araştırdım ama bulamadım yardımcı olursanız sevinirim.
farklı bir öneriniz var ise araştırabilirim.
merakımdan soruyorum niye adam akıllı markalar varken böyle çin malı klavye arıyor herkes

Alioskii

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
239
İsim
Ali Gezen

Alioskii

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
239
İsim
Ali Gezen

siyabent

80+ Bronze
Maalesef kardeşime alacaktım bir tanede şok oldum 2kdan aşşağı satan yok.
1700den aldım ben 3 tane hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

bir kaç gün evvel

gavanoz

80+
hocam aula kablosuzda sıkıntı çıkarabiliyor eğer kablosuz klavye mouse bt vs kullanıyorsanız şahsen kablolu kullanıyorum

siyabent

80+ Bronze
bildiğim kadarıyla onlarda garanti de yok bi bozulsa 2k çöp
şuan onla yazıyorum kolay kolay bozulacak bir klavye gibi durmuyor 2 aydır sadece 1 kez şarj ettim birde ilk açtığımdaki şarjını kullandım halen bitmedi şarjı pilindende baya memnunum açıkçası birden bozulursa kullanıcı hatasıdır yani :D

hocam aula kablosuzda sıkıntı çıkarabiliyor eğer kablosuz klavye mouse bt vs kullanıyorsanız şahsen kablolu kullanıyorum
bende bi sorun olmadı kasanın üst kısmına aula arka kısmına mouse veya tam tersi yapabilirsiniz

bugra7768

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
181
İsim
bugra
şuan onla yazıyorum kolay kolay bozulacak bir klavye gibi durmuyor 2 aydır sadece 1 kez şarj ettim birde ilk açtığımdaki şarjını kullandım halen bitmedi şarjı pilindende baya memnunum açıkçası birden bozulursa kullanıcı hatasıdır yani :D

bende bi sorun olmadı kasanın üst kısmına aula arka kısmına mouse veya tam tersi yapabilirsiniz
böyle herkes övüyor aklıma giriyor da numpad yok o yüzden alamam

gavanoz

80+

hocam kulaklık var mouse var bt adaptörü var birde yazarken basılı kalma yada bazen arada harflere basmama gibi sorunlar oluyor kalbosuzda fakat kabloluda sorun yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
emirhan gökalp
merakımdan soruyorum niye adam akıllı markalar varken böyle çin malı klavye arıyor herkes

alınır mı?

Top Bottom