Neler Yeni

Beyler ben bi halt yedim

Cmhr.cn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Cumhur Tüzün
Arkadaşım laptopunu verdi dedi kanka ekran gelmiyor ama başka yere bağlayınca görüntü alıyorum. Bi bak olmazsa monster servisine götür dedi. Bende evde açtım bakıyorum gerekli yerlere. Aygıtlarda hem hd graphic ve 1650 vardı. Yanlışlıkla 1650yi devre dışı bıraktım. her şey gitti. Artık monitörden de görüntü gelmiyor. Ana görüntü laptopun kendi ekranı olduğu için ve bozuk olduğu işin bios veya geri yükleyemeye de giremiyorum kalakaldım acil help.

FurkanIIy

80+ Bronze
Hocam çözüm bulamadım. Ben olsam olduğu gibi Monster servisine götürüp ekrana görüntü gelmiyor derdim. 1650'yi devre dışı bıraktığımdan da bahsetmezdim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,202
İsim
Murat Orhan
Arkadaşım laptopunu verdi dedi kanka ekran gelmiyor ama başka yere bağlayınca görüntü alıyorum. Bi bak olmazsa monster servisine götür dedi. Bende evde açtım bakıyorum gerekli yerlere. Aygıtlarda hem hd graphic ve 1650 vardı. Yanlışlıkla 1650yi devre dışı bıraktım. her şey gitti. Artık monitörden de görüntü gelmiyor. Ana görüntü laptopun kendi ekranı olduğu için ve bozuk olduğu işin bios veya geri yükleyemeye de giremiyorum kalakaldım acil help.
Dostum bilmediğin birşeyi neden kurcalıyorsun ki? Öğrenmek için olsa da arkadaşının malını başına ne geleceğini bilmeden kurcalamak doğru değil. Ekran kartını windowstan devre dışı bıraktığını düşünerek windowsun kurulu olduğu ssdyi çıkarmayı dene öyle aç bilgisayarı bakalım en azından bios ekranı vs gelecek mi bak.

Marshal

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Laptop'u başka bir ekrana bağladığında da mı BIOS'a giremiyorsun?

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,231
İsim
.
Bilmediğin şeyi kurcalamazsın birdaha servise götür baksınlar

Cmhr.cn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Cumhur Tüzün
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bios ekranı gelse de laptopun ekranı arızalı olduğu için görüntü alamayacam bi şekilde görüntüyü monitöre yansıtmam lazım ana ekran monitör olmalı

raFixed

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Buğra Boyacı
Bios ekranı gelse de laptopun ekranı arızalı olduğu için görüntü alamayacam bi şekilde görüntüyü monitöre yansıtmam lazım ana ekran monitör olmalı
hocam ben çok denedim ama biosu monitöre aktaramadım zamanında servise götürün bence dedikleri gibi ekran kartı mevzusunu da açmayın önce ilerleyen zamanda hallolmazsa bir daha verirsiniz servise çok önemli bir durum olduğunu sanmıyorum

ca.s

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,323
İsim
C Ş
Eğer bilgisayarı açabiliyorsan (yani bilgisayar açılıyor ses geliyor sadece ekran gelmiyorsa) ve çalıştığına eminsen kör uçuşu yapacaksın. Klavyeyi kullanarak her şeyi adım adım tek tek yaparak aygıt yöneticisine girip ekran kartını tekrar etkinleştireceksin. Ama çok çok çok dikkatli yapmalısın. İnternetten aynı bilgisayarın aygıt yöneticisine girince hangi cihazların olduğuna falan bakmalısın. Yoksa yanlışlıkla çalışan başka bir aygıtı da devre dışı bırakabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,721
Üyeler
166,074
Son üye
serser7
Top Bottom