Neler Yeni

Yardım Beyler bi yardım edin Watch dogs 2 açılmıyor

Emir20181

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emir
Ubisoftdan Watch dogs 2 ye giriyorum yükleniyor diyor ama biraz sonra Ubisofta atıyor geri neden yardım ederseniz sevinirim

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
641
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
OYUN VE BİLGİSAYAR PARÇALARI
ortak hesap mı

WhoCares

80+ Gold
2 kere foto gidip geliyor sonra Ubisofta atıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Oyun başlatılamadı hatası
masaüstüne oyunun kısayolunu gönder daha sonrasında sonuna şu komut satırını ekle -eac_launcher böyle dene bakalım bendede oluyordu aynı sorun birde oyun klasörunde easy anticheat programı olucak ordan watch dogs 2 yi seçip onayla

Emir20181

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
masaüstüne oyunun kısayolunu gönder daha sonrasında sonuna şu komut satırını ekle -eac_launcher böyle dene bakalım bendede oluyordu aynı sorun birde oyun klasörunde easy anticheat programı olucak ordan watch dogs 2 yi seçip onayla
Ben yazmıştım onu Ubisoft oyun ayarlarına bide masaüstüne yazayım oyunun isminin yanına

Drıverlnit ertır:8 yazıyor

WhoCares

80+ Gold
Ben yazmıştım onu Ubisoft oyun ayarlarına bide masaüstüne yazayım oyunun isminin yanına

Drıverlnit ertır:8 yazıyor
o hatayı bilmiyorum karşılaşmadım ama benim dediğim launcherda bekliyor oyuna girmeden masaüstüne atiyordu üste yazdığım ile sorunu çözdüm muhtemelen senin driver problemi olabilir

Emir20181

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emir
o hatayı bilmiyorum karşılaşmadım ama benim dediğim launcherda bekliyor oyuna girmeden masaüstüne atiyordu üste yazdığım ile sorunu çözdüm muhtemelen senin driver problemi olabilir
Driverlar güncel ama anlamadım önceden açıyordu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,079,858
Üyeler
171,653
Son üye