Wosky 80+ Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 54 Reaksiyon skoru 7 5 Haziran 2020 #1 Beyler bilgisayar gta v de iken çekirge gibi bir ses geliyor ekran kartından, alt+tab yapıyorum ses geçiyor oyuna giriyorum yeniden ses çıkıyor
Beyler bilgisayar gta v de iken çekirge gibi bir ses geliyor ekran kartından, alt+tab yapıyorum ses geçiyor oyuna giriyorum yeniden ses çıkıyor
O Ouzkskn 80+ Silver Katılım 24 Mayıs 2020 Mesajlar 2,346 Reaksiyon skoru 1,345 5 Haziran 2020 #2 Coil Whine olabilir.
Wosky 80+ Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 54 Reaksiyon skoru 7 5 Haziran 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Ouzkskn yazmış: Coil Whine olabilir. Devamı için tıklayın... kanka ama sadece gta v de çıkıyor cs takım seçerken çıkıyor sonra susuyor
Ouzkskn yazmış: Coil Whine olabilir. Devamı için tıklayın... kanka ama sadece gta v de çıkıyor cs takım seçerken çıkıyor sonra susuyor
O Ouzkskn 80+ Silver Katılım 24 Mayıs 2020 Mesajlar 2,346 Reaksiyon skoru 1,345 5 Haziran 2020 #4 Wosky yazmış: kanka ama sadece gta v de çıkıyor cs takım seçerken çıkıyor sonra susuyor Devamı için tıklayın... FPS'in çok yükseldiği ve karta çok bindiği yerlerde'de yapabilir.
Wosky yazmış: kanka ama sadece gta v de çıkıyor cs takım seçerken çıkıyor sonra susuyor Devamı için tıklayın... FPS'in çok yükseldiği ve karta çok bindiği yerlerde'de yapabilir.