İşlemcin ve kule tipinin modelleri ne ?Alıntıyı görüntülebeyler bu nasıl cikcak ya kircam diye korkuyorum yeni sıvı soğutucuyu takcamda
kanka yandaki mandalları çıkarman lazım çekmen lazım yukarı doğruAlıntıyı görüntülebeyler bu nasıl cikcak ya kircam diye korkuyorum yeni sıvı soğutucuyu takcamda
İşlemci intel i5 12400f kuletipide snowman marka bişeyİşlemcin ve kule tipinin modelleri ne ?
Yukarı mikanka yandaki mandalları çıkarman lazım çekmen lazım yukarı doğru
Fazlasıyla yeterli bir soğutmaya sahipsin. Neden sıvı soğutma takacaksın ki ?İşlemci intel i5 12400f kuletipide snowman marka bişey
Nasıl yeterli 75 80 dereceleri görüyor sıvı soğutmayı aldım zaten yanimda suan bu hava soğutmayı nasıl cikarcam onu bilmiyorumFazlasıyla yeterli bir soğutmaya sahipsin. Neden sıvı soğutma takacaksın ki ?
Stok fan ile bu değerleri görür. Çok rahat yazın 70 kışın 65 derecelerde çalıştırır bu fan bu işlemciyi.Nasıl yeterli 75 80 dereceleri görüyor sıvı soğutmayı aldım zaten yanimda suan bu hava soğutmayı nasıl cikarcam onu bilmiyorum
Hocam haraket bile etmiyorMandalın birine bastır alltaki çentikten çıkınca hafif oynatarak diğer çentikten de kurtarın. Yukarı doğru çekince çıkacaktır.
Ekran kartına değiyormandalları baya bi bastırıp klipslerinden çıkarman gerekiyor
ekran kartını ve ssd yi çıkarıp yapsan daha saglıklı olur sankiHocam haraket bile etmiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ekran kartına değiyor