- Bütçe
- 33.999
beyler merhaba öncellikle bir sistem buldum internette bu pc sizce alınır mı? öğrenciyim oyun için alacağım valorant cs falan için sizce alınır mı? veya sizin önerdiğiniz bu fiyatlara güzel sistemler varmı
yok kral itopya vs gibi sitelerden bak hazır sistembeyler merhaba öncellikle bir sistem buldum internette bu pc sizce alınır mı? öğrenciyim oyun için alacağım valorant cs falan için sizce alınır mı? veya sizin önerdiğiniz bu fiyatlara güzel sistemler varmı
kral ne önerirsin itopya için pek sistemlerden anlamıyorum bu bütçe ileyok kral itopya vs gibi sitelerden bak hazır sistem
valla agam 33 35 bandına yakalayabilirsen amd 7500f li rx7700xt bir sistem güzel gider uzun yıllar götürür her oyunu açarkral ne önerirsin itopya için pek sistemlerden anlamıyorum bu bütçe ile
bu fiyat bandında ne tür pc önerirsinFiyatı gereksiz yüksek. Fakat kasa ışıklar seni cezbetmiş olabilir. O fiyata 7500f ve 4060ti alınır.
ne önerirsin peki bu fiyat bandında bildiğin bir sistem varmıAlinmaz fiyat ucuk
bu fiyat bandında ne tür pc önerirsin
çok sağol kral bakayım değerlendireyimhocam bu iyi gibi fiyat size uyuyorsa özellikleride güzel değerlendirilebilir![]()
AMD 7500F-GIGABYTE Radeon RX 7700 XT GAMING OC 12G -GIGABYTE A620M-H-512GB SSD-CORSAIR 16GB Uygun Fiyatları ile Tebilonda
TEBİLON Marka AMD 7500F-GIGABYTE Radeon RX 7700 XT GAMING OC 12G -GIGABYTE A620M-H-512GB SSD-CORSAIR 16GB Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.com