Beyler bu sistem alınır mı??

alınır ama bence ssd'i kapasitesini yükselt çünkü yeni nesil oyunların çoğu 100-200gb zaten windows 20gb kaplıyor yani sana yetersiz kalır depolama alanı

alınır ama bence ssd'i kapasitesini yükselt çünkü yeni nesil oyunların çoğu 100-200gb zaten windows 20gb kaplıyor yani sana yetersiz kalır depolama alanı
bu arada yükseltemiyorum ne yazıkki bide gaming gen tr güvenilir mi??

güvenilir diye biliyorum sorun olmaz ya bir ay sonra bir tane daha ssd alırsın

Hocam attığın sistemi epeydir biliyorum takip ediyorum fakat ggtr güvenmediğimden hala almadım.
neden güvenmiyorsunuz?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

500 m2 yanına ek ssd alırsa program vs ye 500 rahatlıkla yetecektir ki bende alırsam öyle yapacam. tabii ggtr güvenemiyorum
sence incehesaptanmı alayım gaming gendenmi ?

neden güvenmiyorsunuz?
Hocam güvenmek için nedenden daha çok güvenmemek için neden olduğundan araştırırsanız sıkıntıları görebilirsiniz. Özellikle depodan almıyorsanız sıkıntı yaşanması muhtemel kargocuları biliyoruz farklı siteden iade ettiğim sistemin kutusu fırlatılmış gibi hasarlı gelmişti. Kod ile teslimat olmazsa direk bırakıp gitmiş olsaydılar ürün maalesef bendeydi.

Hocam güvenmek için nedenden daha çok güvenmemek için neden olduğundan araştırırsanız sıkıntıları görebilirsiniz. Özellikle depodan almıyorsanız sıkıntı yaşanması muhtemel kargocuları biliyoruz farklı siteden iade ettiğim sistemin kutusu fırlatılmış gibi hasarlı gelmişti. Kod ile teslimat olmazsa direk bırakıp gitmiş olsaydılar ürün maalesef bendeydi.
peki incehesap hakkında bir düşünceniz varmı

peki incehesap hakkında bir düşünceniz varmı
Onun hakkında yorumum yok küçük donanımlarda herhangi bir sorun yaşamadım fakat hiçbir zaman pc almayı düşündüğüm yer değildi f/p ürünleri çok nadir oluyor. ggtr den attığınız sistemin üstüne daha iyisini pek bulamazsınız çok araştırdım. Tabii çıkabilir :D şuanlık yok

Geri