melidoas6
80+ Silver
O parayı izinsiz kullanmak daha büyük soruna yol açabilirevde para varda şimdi bana ait değil alırsam ne dicem?
O parayı izinsiz kullanmak daha büyük soruna yol açabilirevde para varda şimdi bana ait değil alırsam ne dicem?
dayak yedikten sonra gelemeyen pişmanlık hissihava sıcak zaten sıkıntı yok oyuna devam
onlarda inancak ben yapsam cam iyi mi derler sonra benim için tamam yarın bakarız evet böyle şey başıma geldiAyağım kaydı kafa attım kafam acıyo de
sonradan ogrendiklerinde daha cok kizarlar sen bilirsinyemiyor hocam camı yaptırıcam
onu kırarken düsüneydin kanzievde para varda şimdi bana ait değil alırsam ne dicem?
Poster yapıştır.Anlık sinirle odamın dışarı bakan camını kırmış bulundum,çift camdı ikiside gitti napcam ?
düzenleme: camcıya götürdüm 500tl para istediler
iyi hocam başınıza sıkıntı olmadıysa sıkıntı yokevet öyle oldu işte takması biraz zordu sadece arkaşı çağırdım beraber taktık.
o pencerede kalan camı kırmanız lazımdı hocam öylece çıkarmaya çalışmadınız inşAllah3,5 yerimizde kesik oldu az miktarda o kadar başta baya korktum ama halledildi çok şükür.