age of empires 2 ama eski versiyonu definitive açmazbeyler çöp dedikte oyunların hepsi tost makinesiylede oynanır mesala su anda zula oynuyorum seviyeyi anlayın
age of empires 2 ama eski versiyonu definitive açmazbeyler çöp dedikte oyunların hepsi tost makinesiylede oynanır mesala su anda zula oynuyorum seviyeyi anlayın
ya olummmm ben nediyom sen nedıyon ha bu arda oynadım guzel kv sınıde oynadım ıkısınıde bitirdim
call of duty 1 call of duty: modern warfare 1 mafia 2 enis kirazoğlunun anomaly agent DOOM 3yazın sıkıldım oyunda oynamak ıstıyorum çöp sistemin bile kaldıracağı güzel oyunlar varsa muq olur oyun turleri fark etmez
son surumlerini denemeye cekiniyoruum soyle 1.38 1.40 çalıştırırsa oynanır sence çalıştırırmıets de olabilir şahsen fazla seven bi insan değilim
çok tarzım değil beWarband
hiç fikrim yok ets gereksinimleri hakkında ama o dediğim 3 offline oyunda güzel tavsiye ederim baya canım sıkılınca kendi oynadığım oyunlar(1. sayfada kaldı onlar)son surumlerini denemeye cekiniyoruum soyle 1.38 1.40 çalıştırırsa oynanır sence çalıştırırmı
i7 870
gts 250
8gb ram
240 gb ssd
Call of Duty Serisini Oynason surumlerini denemeye cekiniyoruum soyle 1.38 1.40 çalıştırırsa oynanır sence çalıştırırmı
i7 870
gts 250
8gb ram
240 gb ssd