BaşaramadıkAbi
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 1
1050 olmasın mümkünse. Çünkü 1050 çok kötü.Bır de 1650 yerine 1050 olsa monitör falanda olsa olmazmi
1050 olmasın mümkünse. Çünkü 1050 çok kötü.Bır de 1650 yerine 1050 olsa monitör falanda olsa olmazmi
Çok çok çok çok çok düşük bir seviye.Bır de 1650 yerine 1050 olsa monitör falanda olsa olmazmi
1050 ti kotumuÇok çok çok çok çok düşük bir seviye.
Piyasa çok pahali bide ben kasayı aldıktan sonra ne yapicam onları fln hiç bilmiyorumÇok çok çok çok çok düşük bir seviye.
1050 ti kotumu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Piyasa çok pahali bide ben kasayı aldıktan sonra ne yapicam onları fln hiç bilmiyorum
incecumayı bekleBütçe 6k civarı her şey dahil valorant ve ETS 2 kasmiycak
hayır 1050ti değil 1050 kötü1050 ti kotumu
Piyasa çok pahali bide ben kasayı aldıktan sonra ne yapicam onları fln hiç bilmiyorum
Hocam bundan 5-10 sene bakıp umarım bu günler için aglamayizDolar arttı zaten şu anda bilgisayar almak bence mantıklı değil
İnce cumaincecumayı bekle
hayır 1050ti değil 1050 kötü
Beyler lütfen her şey dahil olsun 60 fps dede yeter acilHocam bundan 5-10 sene bakıp umarım bu günler için aglamayiz
GameGaraj güvenildir tavsiye ediliyorAlınır mı? bu
Bi de bu site guvenilirmi
ince cuma incehesabın cumasını bekle ucuz oluyor bazı şeylerİnce cuma
Beyler lütfen her şey dahil olsun 60 fps dede yeter acil
O site guvenlimi ince hesabın yazmissinya bide önümüzdeki cumamiince cuma incehesabın cumasını bekle ucuz oluyor bazı şeyler
Reis ikinci el düşünürmüsün çok daha performanslı olurO site guvenlimi ince hesabın yazmissinya bide önümüzdeki cumami
Cuma indirimi oluyormuş hangi site ve hangi gün bibelirtirsen ordan alıyım knkReis ikinci el düşünürmüsün çok daha performanslı olur
Olmaz. Bunu al sonra git ikinci el 150 tl ye bir monitör al. Durumun düzelince monitör alırsın.Bır de 1650 yerine 1050 olsa monitör falanda olsa olmazmi