Neler Yeni

beyler ekran kartını doğru takmışmıyım

Method

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
487
İsim
Alperen Eymen Altunoğlu
Takarken klipsten ses geldiyse çıt diye doğrudur. Ki doğru duruyor. Vidaları da tak okeydir.

LefkaSM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Ali
Hocam ben ekran kartını taktıktan sonra vida tam oturmadı diye arkasından hafifçe itip vidayı öyle takmıştım bu ekran kartlarına hassa davranmak gerekir onun için soracağım bişey olmuş mudur? Daha deneme şansım olmadı.
Hafifliğine göre değişir yani istersen yeniden oturt

King74

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
HC
Hafifliğine göre değişir yani istersen yeniden oturt
Valla hocam daha önce hiç masaüstü sistem almadım ilk kez aldım o yüzden yeniden çıkarmak falan belki zarar veririm diye pek istemiyorum acaba bir sorun varsa ekran kartında neler yapmalıyım anlamak için?

LefkaSM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Ali
Valla hocam daha önce hiç masaüstü sistem almadım ilk kez aldım o yüzden yeniden çıkarmak falan belki zarar veririm diye pek istemiyorum acaba bir sorun varsa ekran kartında neler yapmalıyım anlamak için?
Üzerine hafifce bastır sanki manitanın saçını okşar gibi tmm ise vidayı tak

King74

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
HC
Üzerine hafifce bastır sanki manitanın saçını okşar gibi tmm ise vidayı tak
Hocam geçen çarşamba oldu olay çünkü o zaman geldi bende ekran kartını taktım ama daha alınacaklar var o yüzden deneyemedim. Üstüne basınca ne tepki vermesi lazım?

LefkaSM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Ali
Hocam geçen çarşamba oldu olay çünkü o zaman geldi bende ekran kartını taktım ama daha alınacaklar var o yüzden deneyemedim. Üstüne basınca ne tepki vermesi lazım?
Tepki vermiyecek oturması lazım bi tepki olmaz sadece hassas davran işlemciyede gerisi kolay şöyle düşün iğne takıon catallı ondaki gibi olcak ekran kartı oturdu sag sol oynamıo tmm

King74

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
HC
Tepki vermiyecek oturması lazım bi tepki olmaz sadece hassas davran işlemciyede gerisi kolay şöyle düşün iğne takıon catallı ondaki gibi olcak ekran kartı oturdu sag sol oynamıo tmm
Sanırım oynamıyor hocam teşekkürler.

Top Bottom