Hafifliğine göre değişir yani istersen yeniden oturtHocam ben ekran kartını taktıktan sonra vida tam oturmadı diye arkasından hafifçe itip vidayı öyle takmıştım bu ekran kartlarına hassa davranmak gerekir onun için soracağım bişey olmuş mudur? Daha deneme şansım olmadı.
Valla hocam daha önce hiç masaüstü sistem almadım ilk kez aldım o yüzden yeniden çıkarmak falan belki zarar veririm diye pek istemiyorum acaba bir sorun varsa ekran kartında neler yapmalıyım anlamak için?Hafifliğine göre değişir yani istersen yeniden oturt
Üzerine hafifce bastır sanki manitanın saçını okşar gibi tmm ise vidayı takValla hocam daha önce hiç masaüstü sistem almadım ilk kez aldım o yüzden yeniden çıkarmak falan belki zarar veririm diye pek istemiyorum acaba bir sorun varsa ekran kartında neler yapmalıyım anlamak için?
Hocam geçen çarşamba oldu olay çünkü o zaman geldi bende ekran kartını taktım ama daha alınacaklar var o yüzden deneyemedim. Üstüne basınca ne tepki vermesi lazım?Üzerine hafifce bastır sanki manitanın saçını okşar gibi tmm ise vidayı tak
Tepki vermiyecek oturması lazım bi tepki olmaz sadece hassas davran işlemciyede gerisi kolay şöyle düşün iğne takıon catallı ondaki gibi olcak ekran kartı oturdu sag sol oynamıo tmmHocam geçen çarşamba oldu olay çünkü o zaman geldi bende ekran kartını taktım ama daha alınacaklar var o yüzden deneyemedim. Üstüne basınca ne tepki vermesi lazım?
Sanırım oynamıyor hocam teşekkürler.Tepki vermiyecek oturması lazım bi tepki olmaz sadece hassas davran işlemciyede gerisi kolay şöyle düşün iğne takıon catallı ondaki gibi olcak ekran kartı oturdu sag sol oynamıo tmm
Iyi oyunlarSanırım oynamıyor hocam teşekkürler.