- Konu Sahibi Konu Sahibi
dostum ya ürünleri tek tek doğru yaz markaları ile ya da link at biz bakalım
Hocsn yeni konu açtım biraz önce görsel paylaşım yerini bulamadımAynen Hocam
dostum ya ürünleri tek tek doğru yaz markaları ile ya da link at biz bakalım
Hocsn yeni konu açtım biraz önce görsel paylaşım yerini bulamadımAynen Hocam
StupidNeden hocam almak işin mi yoksa analarına bakmak için falan mı sizce fiyat nasıl
AynenStupid
Mesaj otomatik birleştirildi:
Niye bu kadar cringe insan var ya
yardım istiyor sonra link neden atayım diyor
24 yaşStupid
12 -13 yaşındaki çocuklar gelmesin allah için bu foruma
dostum daha yeni konu açıyor ve herkesin ne yapacağı belli değil sen herkese güveniyor musun? ve ayriyeten ***** (Stupid) kelimesini ingilizce yazınca havalı olmuyorsun fotoğraflarını atsa da yeterStupid
12 -13 yaşındaki çocuklar gelmesin allah için bu foruma
Hocam yanlış anlaşılma olmuş. Ben ürünü tekrar bulmayı çalışmamak için öyle yazdım. Ürünün linkini atıyorum hocam.dostum daha yeni konu açıyor ve herkesin ne yapacağı belli değil sen herkese güveniyor musun? ve ayriyeten ***** (Stupid) kelimesini ingilizce yazınca havalı olmuyorsun fotoğraflarını atsa da yeter
Canım kardeşim yanlış anlaşılma olmuş ben ürünü bulmayı upraşmaayayıım diye dedim.Bu kadar düşük iq ye sahib olması benim sorunum değil kanka yardım isteyipde böyle davranması ne bileyim komik geliyor ıoasudgfvqwıf
alınabilir özelliklerine göre şu dönemde baya iyi alınabilir ama mining bitene kadar bekleme şansınız varsa beklemenizi öneririm.Hocam yanlış anlaşılma olmuş. Ben ürünü tekrar bulmayı çalışmamak için öyle yazdım. Ürünün linkini atıyorum hocam.
Şimdiden teşekkürler
Canım kardeşim yanlış anlaşılma olmuş ben ürünü bulmayı upraşmaayayıım diye dedim.
alınabilir özelliklerine göre şu dönemde baya iyi alınabilir ama mining bitene kadar bekleme şansınız varsa beklemenizi öne
Anladım hocam çok sağol Allaha razı olsun.alınabilir özelliklerine göre şu dönemde baya iyi alınabilir ama mining bitene kadar bekleme şansınız varsa beklemenizi öneririm.