Beyler laptom alicam bugun max 15k

oaK´

80+ Gold
Reaksiyon skoru
4,622
Prime Üyeleri için günün fırsatı: Lenovo Ideapad Gaming 3 Dizüstü Bilgisayar, 15.6" FHD, AMD Ryzen 5 5600H, 8GB RAM, 512GB SSD, NVIDIA GeForce GTX 1650 4GB GDDR6, FreeDOS, 82K200K3TX https://www.amazon.com.tr/dp/B09SVCWZKG?ref_=cm_sw_r_apann_dp_1RP7MA5CCTM0RDV9X5MW

Bunu alip yanina 16 gb ram alio 24 gb ram ile bu laptopumu alayim yoksa baska oneriniz var midir?

Hizli olursa sevinirim 2-3 saate siparis vermem lazim

Gezsem konu acmam kral :D

Acer iyi bir marka mi keza hic güvenemiyorum
Modelden modele çok değişiyor kendin araştırman lazım onu, bütçe artarsa veya biraz indirim kovalarsan H model bir işlemcide bulabilirsin.

Modelden modele çok değişiyor kendin araştırman lazım onu, bütçe artarsa veya biraz indirim kovalarsan H model bir işlemcide bulabilirsin.
Hocam o yuzden konu actim zaten aciliyeti olmasa kendim de bakardim. Forumun amaci bu degil mi?

Hocam o yuzden konu actim zaten aciliyeti olmasa kendim de bakardim. Forumun amaci bu degil mi?
Modeller hakkında genel bir bilgim var ancak spesifik o modele ait bir bilgim yok, genel olarak eski kasalarda soğutma performansı en iyi olan acerdı ancak yine de çok iyi soğutmuyor.
Bütçe biraz artarsa yine başka seçeneklerde var.

Hocam acerı direk yapıştır fiyat çok iyi işlemciye çok takılma ekran kartı 1650 den kat kat iyi.
Hocam tasarim icin kullanacagim oyun pek oynamiyorum yine de acer daha mi iyi? Modelin mentesesi vs iyi mi, panel problemleri fln var mi

Modeller hakkında genel bir bilgim var ancak spesifik o modele ait bir bilgim yok, genel olarak eski kasalarda soğutma performansı en iyi olan acerdı ancak yine de çok iyi soğutmuyor.
Hocam bunu begendim iyi duruyor rami max kac gb oluyor

Hocam tasarim icin kullanacagim oyun pek oynamiyorum yine de acer daha mi iyi? Modelin mentesesi vs iyi mi, panel problemleri fln var mi
Sıkıntı olmaz hocam bu kasa oldukça satan kasa yorumlara baktıkça soğutma konusunda ciddi bi problem olduğu gözükmüyor ekran konusunda sıkıntı yaratmaz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bunun işlemcisine göre fiyatı baya iyiymiş ama kasa kalitesi berbat bunlarda da

Sıkıntı olmaz hocam bu kasa oldukça satan kasa yorumlara baktıkça soğutma konusunda ciddi bi problem olduğu gözükmüyor ekran konusunda sıkıntı yaratmaz

Hocam bunun işlemcisine göre fiyatı baya iyiymiş ama kasa kalitesi berbat bunlarda da
Hocam attigim lenovo iyi mi?

Kasa kalitesinden kastiniz nedirbu arada? Tam olarak sorun nedir

Hocam kuzenimde var 3060 lısı makine güzel de 1650 sıkıntı biraz ben olsam bu paraya 3050 li bişeyler alırdım.

Tamamen plastik hissiyatı kötü sert hissettiren daha nasıl açıklanabilir bilmiyorum

Geri