Furchlost 80+ Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 482 Dahası Reaksiyon skoru 123 İsim Kürşat 12 Mart 2021 #1 Şu aralar garip bir fps düşüşü yaşıyorum sizce sebebi bu mudur ? Saçma dosyalar veya crack li oyunlar indirmiyorum
Şu aralar garip bir fps düşüşü yaşıyorum sizce sebebi bu mudur ? Saçma dosyalar veya crack li oyunlar indirmiyorum
Andromakhe 80+ Bronze Katılım 25 Şubat 2021 Mesajlar 1,706 Dahası Reaksiyon skoru 1,086 İsim AAAAA İlgilendiği Kategoriler Anime / Tarih /Eğitim / Siyaset / Teknoloji 12 Mart 2021 #3 Furchlost yazmış: Şu aralar garip bir fps düşüşü yaşıyorum sizce sebebi bu mudur ? Saçma dosyalar veya crack li oyunlar indirmiyorum Devamı için tıklayın... laptop ısındığı için performans düşüşü yaşanabilir toz bakımı ve termal marcun yenilemesi yaparsanız düzelecektir
Furchlost yazmış: Şu aralar garip bir fps düşüşü yaşıyorum sizce sebebi bu mudur ? Saçma dosyalar veya crack li oyunlar indirmiyorum Devamı için tıklayın... laptop ısındığı için performans düşüşü yaşanabilir toz bakımı ve termal marcun yenilemesi yaparsanız düzelecektir