Neler Yeni

Beyler mouse alacağım bir yardım edin

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,158
İsim
Murat Orhan
Neden hocam kullanan arkadaş önerdi memnunmuş.
O arkadaş kendini kandırıyor. Ölü ağırlıklı berbat sensörlü fi döneminden kalma bir mouse bu. Sakın alayım demeyin.

King74

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
HC
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,158
İsim
Murat Orhan
hocam bu videoda da övüldü. Ama madem öyle tam 500 TL paml grip 18 cm El için ne önerirsiniz?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Buna bak o zaman. M820yi de palm olarak kullanmaya alışırsın ama risk alamam dersen prime fps al. Kat kat daha iyi.

King74

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
HC

Buna bak o zaman. M820yi de palm olarak kullanmaya alışırsın ama risk alamam dersen prime fps al. Kat kat daha iyi.
Hocam dün iki buçuk saat falan uğraştım ama nays ile Trendyol'dan alamadım yoksa bunu alacaktım sonra Media Markt deneyeyim dedim oradan üye olmaya çalıştım isminizi kontrol edin diye sürekli hata veriyor o yüzden başka sitelerden başka mouse arıyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Yusuf Mert Tatar
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar/Yazılım/Mühendislik
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,158
İsim
Murat Orhan
Hocam dün iki buçuk saat falan uğraştım ama nays ile Trendyol'dan alamadım yoksa bunu alacaktım sonra Media Markt deneyeyim dedim oradan üye olmaya çalıştım isminizi kontrol edin diye sürekli hata veriyor o yüzden başka sitelerden başka mouse arıyorum.
Hocam üye olmadan devam et diyip alabilirsin ya da farklı google ile giriş yapabilirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Yusuf Mert Tatar
İlgilendiği Kategoriler
ve ben önerdim ben mutluyum arkadaşın mutluluğunu neden isemeyeyim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,158
İsim
Murat Orhan
ben memnunum hocam sıkıntınız nedir siz kullandınız mı acaba?
Evet kullandim. 100 gram ölü ağırlık, 10m switch ömrü(en kotu mouselarda bile 20m var artık) sensör zaten berbat. Parca kalitesi de ABS plastiğin de kötüsü

ve ben önerdim ben mutluyum arkadaşın mutluluğunu neden isemeyeyim?
Onu o anlık söyledim yoksa mutluluğunu neden istemeyesiniz hocam mecaz olarak söylemiştim

Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Yusuf Mert Tatar
İlgilendiği Kategoriler
Evet kullandim. 100 gram ölü ağırlık, 10m switch ömrü(en kotu mouselarda bile 20m var artık) sensör zaten berbat. Parca kalitesi de ABS plastiğin de kötüsü
sensörü gayet de iyi ve abs plastik olmasına rağmen tutuş özellikleri gayet de iyi bir mouse üstüne üstlük ağırlıkları çıkartılabiliyor da galiba siz çıkarmadınız ancak ben gayet de memnunum

Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Yusuf Mert Tatar
İlgilendiği Kategoriler

Onu o anlık söyledim yoksa mutluluğunu neden istemeyesiniz hocam mecaz olarak söylemiştim
tamam o konuda sıkıntı yok da neden memnun olmadınız merak ettim

Top Bottom