O arkadaş kendini kandırıyor. Ölü ağırlıklı berbat sensörlü fi döneminden kalma bir mouse bu. Sakın alayım demeyin.Neden hocam kullanan arkadaş önerdi memnunmuş.
Hocam geçen burada biri inceleme paylaşmıştı ona sordum pek önermedi elime göre küçükmüş.Prime ile bunu al kaça geliyor
hocam bu videoda da övüldü. Ama madem öyle tam 500 TL paml grip 18 cm El için ne önerirsiniz?
Hocam dün iki buçuk saat falan uğraştım ama nays ile Trendyol'dan alamadım yoksa bunu alacaktım sonra Media Markt deneyeyim dedim oradan üye olmaya çalıştım isminizi kontrol edin diye sürekli hata veriyor o yüzden başka sitelerden başka mouse arıyorum.STEELSERIES Prime FPS Gaming Mouse Siyah
Prime FPS Gaming Mouse Siyah fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katıl. Kazananlar MediaMarkt'ta!www.mediamarkt.com.trMesaj otomatik birleştirildi:
Buna bak o zaman. M820yi de palm olarak kullanmaya alışırsın ama risk alamam dersen prime fps al. Kat kat daha iyi.
ben memnunum hocam sıkıntınız nedir siz kullandınız mı acaba?Berbat bir mouse bu kim önerdiyse senin mutluluğunu istemiyor kesinlikle
Hocam üye olmadan devam et diyip alabilirsin ya da farklı google ile giriş yapabilirsinHocam dün iki buçuk saat falan uğraştım ama nays ile Trendyol'dan alamadım yoksa bunu alacaktım sonra Media Markt deneyeyim dedim oradan üye olmaya çalıştım isminizi kontrol edin diye sürekli hata veriyor o yüzden başka sitelerden başka mouse arıyorum.
Evet kullandim. 100 gram ölü ağırlık, 10m switch ömrü(en kotu mouselarda bile 20m var artık) sensör zaten berbat. Parca kalitesi de ABS plastiğin de kötüsüben memnunum hocam sıkıntınız nedir siz kullandınız mı acaba?
Onu o anlık söyledim yoksa mutluluğunu neden istemeyesiniz hocam mecaz olarak söylemiştimve ben önerdim ben mutluyum arkadaşın mutluluğunu neden isemeyeyim?
sensörü gayet de iyi ve abs plastik olmasına rağmen tutuş özellikleri gayet de iyi bir mouse üstüne üstlük ağırlıkları çıkartılabiliyor da galiba siz çıkarmadınız ancak ben gayet de memnunumEvet kullandim. 100 gram ölü ağırlık, 10m switch ömrü(en kotu mouselarda bile 20m var artık) sensör zaten berbat. Parca kalitesi de ABS plastiğin de kötüsü
O attığınız delux bana uyacağını düşünüyorsanız siyah olanın link atar mısınız? Ben sadece beyazını bulabiliyorum.Hocam üye olmadan devam et diyip alabilirsin ya da farklı google ile giriş yapabilirsin
tamam o konuda sıkıntı yok da neden memnun olmadınız merak ettimEvet kullandim. 100 gram ölü ağırlık, 10m switch ömrü(en kotu mouselarda bile 20m var artık) sensör zaten berbat. Parca kalitesi de ABS plastiğin de kötüsü
Mesaj otomatik birleştirildi:
Onu o anlık söyledim yoksa mutluluğunu neden istemeyesiniz hocam mecaz olarak söylemiştim