Neler Yeni

Çözüldü✓ beyler n11de ssd alıcaktım sorun çıkarıcağı için iptal ettim resimlerini atıyorum iadem yapılır mı? ?

yusuf34

80+ Silver
n11den ssd alıcaktım apacer kişi diuorki sorun çkarsa iadr akabilirmisiniz dedim oda diyorki kutusu açılırsa iade alamayız dedi bende iptal ettim ürün iptalini onayladı satıcı dedi ki n11ile bankanız arasında para iadesi yapılıcak dendi normalmi bunlar yardımcı olurmusunuz

Son düzenleme:

Gocer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
467
İsim
Göktuğ Göçer
n11den ssd alıcaktım apacer kişi diuorki sorun çkarsa iadr akabilirmisiniz dedim oda diyorki kutusu açılırsa iade alamayoz iptal ediyimmi
ürün linkini atarmısın

Razorlance

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
277
İsim
Çayan Tarhan
bu tarz soruları özel soru olarak sormayın bir başkası sormayı akıl edemeyip kazıklanabilir genelde bir ürün almadan önce yorumları ve soruları okuyorum böyle ayrıca tabii ki iptal et işikillendim açıkçası
Mesaj otomatik birleştirildi:

+50 TL Verip daha kaliteli yerden daha sağlam halini alırsın hem garantin olur bence piyasa ölücü satıcılarla dolu kan emiciler :')

Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Ferdi Akdemir
n11den ssd alıcaktım apacer kişi diuorki sorun çkarsa iadr akabilirmisiniz dedim oda diyorki kutusu açılırsa iade alamayoz iptal ediyimmi
Onun ne dediği önemli değil kardeşim. Ne demek kutusu açılırsa. Kutusu açılmadan sorun var mı yok mu nerden bileceksin. Kutunun dokunmasan enerjisini okuma gibi bir yeteneği yok kimsenin. Dolayısıyla alıp inceleyip çalışıp çalışmadığını kontrol eder, olumsuz bir durumla karşılaşırsan gönderirsin. Seve seve değişim yapmak zorundalar. Bu cevap veren herifler tüketicinin hakları hakkında en ufak bir fikre sahip olmadıkları için kendilerini uğraştırmayan tüketici dilerler hep. N11 bu tarz bilgisiz satıcılarla dolu

Razorlance

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
277
İsim
Çayan Tarhan
Onun ne dediği önemli değil kardeşim. Ne demek kutusu açılırsa. Kutusu açılmadan sorun var mı yok mu nerden bileceksin. Kutunun dokunmasan enerjisini okuma gibi bir yeteneği yok kimsenin. Dolayısıyla alıp inceleyip çalışıp çalışmadığını kontrol eder, olumsuz bir durumla karşılaşırsan gönderirsin. Seve seve değişim yapmak zorundalar. Bu cevap veren herifler tüketicinin hakları hakkında en ufak bir fikre sahip olmadıkları için kendilerini uğraştırmayan tüketici dilerler hep. N11 bu tarz bilgisiz satıcılarla dolu
Tüm internet satıcıları böyle aynı ürünü bir satıcı 100tl ye diğeri 350 hatta 400 TL ye satıyor yasal dolandırıcılık resmen ki bu tarz hareketlerde bulunanlar başka yani şimdi atıyorum ürün bozuk çıktı satıcı çıkıp dicek ki açıldığında iade almıyoruz diye söyledik biz N11 ne yapar bu konuda merak ediyorum ben olsam başım ağrımasın diye iptal ederdim

Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Ferdi Akdemir
Tüm internet satıcıları böyle aynı ürünü bir satıcı 100tl ye diğeri 350 hatta 400 TL ye satıyor yasal dolandırıcılık resmen ki bu tarz hareketlerde bulunanlar başka yani şimdi atıyorum ürün bozuk çıktı satıcı çıkıp dicek ki açıldığında iade almıyoruz diye söyledik biz N11 ne yapar bu konuda merak ediyorum ben olsam başım ağrımasın diye iptal ederdim
Başı ağrımasın istiyorsa iptal etsin kardeşim ama adamların dayanağı haklı temelde değil. İstese alır

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Yani şunu demek istiyorum
O 14 gün kuralının bir şartı da şudur:
-ürün tekrardan satışa sunulabilir şekilde olmalıdır.
Yani sen alıp kullanıp memnun kalmadım diye edemezsin satıcının insiyatifidir bu durum yani Amazon Hepsiburada gibi büyük firmalar kabul edebilir etmek zorunda değil kutu açılınca tekrar nasıl satışa sunsun ki ve de kullanılma saati yazacak SSD'ye
Ama aldığın ürün sorunlu çıktı düşük okuma yazma yapıyor mecbur iade almalı satıcı

yusuf34

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ürün linkini atarmısın
https://www.n11.com/urun/apacer-as3...-240-gb-sata-3-ssd-999487?magaza=techno-store

Yani şunu demek istiyorum
O 14 gün kuralının bir şartı da şudur:
-ürün tekrardan satışa sunulabilir şekilde olmalıdır.
Yani sen alıp kullanıp memnun kalmadım diye edemezsin satıcının insiyatifidir bu durum yani Amazon Hepsiburada gibi büyük firmalar kabul edebilir etmek zorunda değil kutu açılınca tekrar nasıl satışa sunsun ki ve de kullanılma saati yazacak SSD'ye
Ama aldığın ürün sorunlu çıktı düşük okuma yazma yapıyor mecbur iade almalı satıcı
bana dediki ürün açılırsa iade alamam dedim üzerine kişisel dosya yazılmasa dedim olmaz iade alamayız dediler

Başı ağrımasın istiyorsa iptal etsin kardeşim ama adamların dayanağı haklı temelde değil. İstese alır
teşekkürler bende iptal ettim satıcı onayladı
resimini atıyorum sorun yok değil mi

iptal ettim bende zaten

iade talebi oluşturdum heriey normalmi gözüküyor daha kartıma yatmadı ürününüzün iptali onaylandındedi n11ile bankanız arasında dedi

Ekler

• Screenshot_2020-11-12-12-05-34-508_com.dmall.mfandroid.jpg
    Screenshot_2020-11-12-12-05-34-508_com.dmall.mfandroid.jpg
    393.5 KB · Hit: 22
  • Screenshot_2020-11-12-12-05-34-508_com.dmall.mfandroid.jpg
    Screenshot_2020-11-12-12-05-34-508_com.dmall.mfandroid.jpg
    393.5 KB · Hit: 24
Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Ferdi Akdemir
https://www.n11.com/urun/apacer-as3...-240-gb-sata-3-ssd-999487?magaza=techno-store

bana dediki ürün açılırsa iade alamam dedim üzerine kişisel dosya yazılmasa dedim olmaz iade alamayız dediler

iptal ettim bende zaten
Hepsiburadadan falan bak kardeşim. Hatta hepsiburada sitesinde direkt hepsiburada satıcısından al. Hepsiburadanın kendini gönderiyor hepsijetle. Hem çabuk gönderiyor hem de satıcının ne olduğu belli sıkıntı yaşamazsın. Bu n11 satıcıları da bu şekilde müşteri kaybetmeye devam etsin onlara müstahak

ZK--

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
194
İsim
Zekeriya KURTOĞLU
Farklı satıcıdan satın al. Ben şahsen hepsiburada üzerinden bir sürü anakart alıp beğenmeyip veya aynı ürünün fiyatı düştü diye iade etmiştim. Hiç birisinden sorun yaşamadım. N11 üzerinden de çok fazla alışverişim oldu. Yaşamış olduğun soruna benzer durum bir kaç defa benimde başıma geldi. Bu tarz mağaza N11 de çok fazla var. Fakat N11, müşteriden ziyade satıcı tarafında yer alıyor. Hepsiburada öyle değil. Şahsen bunu yaşadığım bazı sorunlara istinaden yazıyorum.

Razorlance

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
277
İsim
Çayan Tarhan

iptal ettim bende zaten

iade talebi oluşturdum heriey normalmi gözüküyor daha kartıma yatmadı ürününüzün iptali onaylandındedi n11ile bankanız arasında dedi
Kanka numaranla adresini böyle açık yerlere atma istersen sansürle

yusuf34

80+ Silver
teşekkürler
bu tarz soruları özel soru olarak sormayın bir başkası sormayı akıl edemeyip kazıklanabilir genelde bir ürün almadan önce yorumları ve soruları okuyorum böyle ayrıca tabii ki iptal et işikillendim açıkçası

+50 TL Verip daha kaliteli yerden daha sağlam halini alırsın hem garantin olur bence piyasa ölücü satıcılarla dolu kan emiciler :')
eywallah

ZK--

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
194
İsim
Zekeriya KURTOĞLU

iptal ettim bende zaten

Bu fiyata James Donkey 256 gb m.2 SSD alabilirsin. İncehesap dan bak derim. Hem daha iyi olur.

Top Bottom