Neler Yeni

Beyler sevgili nerden bulunuyor

eyer25pro

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
482
İsim
Efehan yer
Son düzenleme:

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
769
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar

Kara*

80+ Silver
Şimdi ilkokul ortaokulda bende iş yoktu ortaokulda zaten okul fln değiştirdim fln lise derseniz meslek lisesi %98 erkekti ordada birini bulamadık üniversite derseniz üniversiteyede gitmedim evden dışarıda sadece işe gitmek için çıkıyorum o da otobus dolmuş değil arabayla ee ben hiç karşı cinsi görmüyorum bu iş nasıl olacak ben onu o beni nasıl bulacak birde utangaç sessiz bir insanım o da var yani görsem bile yine olacağını zannetmiyorum. Tip desen o da yok
Ah be abim kızlar efendileri sevmezler ki tip olsa veya olmasın bu devirde senin dediğin tarzdan kendine bi çıtır ayarlamak çok zor.

eyer25pro

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
482
İsim
Efehan yer

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
769
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
Ah be abim kızlar efendileri sevmezler ki tip olsa veya olmasın bu devirde senin dediğin tarzdan kendine bi çıtır ayarlamak çok zor.
Anca çıtır beni kendine ayarlamak isterse olur gbi

mfm125

80+ Silver
Tr de geçerli sadece
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bı ortamın olması lazım yoksa da Instagramdan bı kızı gözüne kestir konuşmaya başla

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
769
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar

Marshal

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Nerede çalışıyorsun iş yerine de mi hiç kız gelmiyor

qnyb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Güney
Şimdi ilkokul ortaokulda bende iş yoktu ortaokulda zaten okul fln değiştirdim fln lise derseniz meslek lisesi %98 erkekti ordada birini bulamadık üniversite derseniz üniversiteyede gitmedim evden dışarıda sadece işe gitmek için çıkıyorum o da otobus dolmuş değil arabayla ee ben hiç karşı cinsi görmüyorum bu iş nasıl olacak ben onu o beni nasıl bulacak birde utangaç sessiz bir insanım o da var yani görsem bile yine olacağını zannetmiyorum. Tip desen o da yok
Erkek adamın sevgilisi kariyerdir. İyi kariyer yaptıktan sonra kızlar seni bulur zaten merak etme.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,755
Üyeler
164,903
Son üye
Osman Burak
Top Bottom