Windows 11 aşığıyım
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 7
Benim 16 ya oldu mu bu şimdiTeşekkürler hcm yaş oldu 22 artık birini bulmak lazım
Benim 16 ya oldu mu bu şimdiTeşekkürler hcm yaş oldu 22 artık birini bulmak lazım
hocam arkadaş yaş farkede vesayre yazmamış sizin içinde sıkıntı yoksa neden olmasınBenim 16 ya oldu mu bu şimdi
yok yaş aynı olmalı bana göre fark ediyorhocam arkadaş yaş farkede vesayre yazmamış sizin içinde sıkıntı yoksa neden olmasın(inşallah olmaz bende 16 yım (!) )
Ah be abim kızlar efendileri sevmezler ki tip olsa veya olmasın bu devirde senin dediğin tarzdan kendine bi çıtır ayarlamak çok zor.Şimdi ilkokul ortaokulda bende iş yoktu ortaokulda zaten okul fln değiştirdim fln lise derseniz meslek lisesi %98 erkekti ordada birini bulamadık üniversite derseniz üniversiteyede gitmedim evden dışarıda sadece işe gitmek için çıkıyorum o da otobus dolmuş değil arabayla ee ben hiç karşı cinsi görmüyorum bu iş nasıl olacak ben onu o beni nasıl bulacak birde utangaç sessiz bir insanım o da var yani görsem bile yine olacağını zannetmiyorum. Tip desen o da yok
yok yaş aynı olmalı bana göre fark ediyor
Anca çıtır beni kendine ayarlamak isterse olur gbiAh be abim kızlar efendileri sevmezler ki tip olsa veya olmasın bu devirde senin dediğin tarzdan kendine bi çıtır ayarlamak çok zor.
Tr de geçerli sadeceAh be abim kızlar efendileri sevmezler ki tip olsa veya olmasın bu devirde senin dediğin tarzdan kendine bi çıtır ayarlamak çok zor.
Ee iyi o zaman bende tr kızı istemiyodum zaten ukraynalı felan istiyodum hatta bunun için dillerini ogrenmeye basladim bileTr de geçerli sadece
Yurt dışına git vizesiz yerlere öyle daha kolay bulursunEe iyi o zaman bende tr kızı istemiyodum zaten ukraynalı felan istiyodum hatta bunun için dillerini ogrenmeye basladim bile
Erkek adamın sevgilisi kariyerdir. İyi kariyer yaptıktan sonra kızlar seni bulur zaten merak etme.Şimdi ilkokul ortaokulda bende iş yoktu ortaokulda zaten okul fln değiştirdim fln lise derseniz meslek lisesi %98 erkekti ordada birini bulamadık üniversite derseniz üniversiteyede gitmedim evden dışarıda sadece işe gitmek için çıkıyorum o da otobus dolmuş değil arabayla ee ben hiç karşı cinsi görmüyorum bu iş nasıl olacak ben onu o beni nasıl bulacak birde utangaç sessiz bir insanım o da var yani görsem bile yine olacağını zannetmiyorum. Tip desen o da yok