Neler Yeni

Beyler sevgili nerden bulunuyor

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,850
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks

3.George

80+ Bronze
O vakit evde kalırsan görücü usulü birini bulursun. Çok istiyorsan annene falan da diyebilirsin. Anneler ve anneanneler bu konu da pek uzmanlar.

Kara*

80+ Silver
O vakit evde kalırsan görücü usulü birini bulursun. Çok istiyorsan annene falan da diyebilirsin. Anneler ve anneanneler bu konu da pek uzmanlar.
-Hanım hanım bak bizim şu köyden bi kız var çok namuslu çok efendi ismi de derya tüm köyeverdioğulları böylesini bulmak hani zor kaçırmayın derim.

Max oluşacak muhabbet budur.

EsdeathSama

80+ Bronze
Hem evden çıkmayıp hem biriyle tanışmak biraz zor olsa gerek

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
759
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
Hem evden çıkmayıp hem biriyle tanışmak biraz zor olsa gerek
baya zor ama arkadaşlar çıkmıyor onlar çıkmayınca bende tek gitmiyorum bi yere gidemiyorum daha doğrusu birde herkesin sevgilisi var dışarda olmayan çok az yada onlarda evden çıkmıyor

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,964
İsim
tümen dağ

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Şu buluşma kafesi vardı komoho mu neydi. Kapanmadıysa gidebilirsin.

-CrawL

80+ Gold
Instagram profilini doldur güzel giyin fotoğrafların olsun güzel bi profil yap kendine sonra yakınında yaşayan tüm kızlara istek at hikayelerine yaz yürü hepsine çirkinlerden başla yürümeye onları daha kolay düşürürsün.

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
759
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
Instagram profilini doldur güzel giyin fotoğrafların olsun güzel bi profil yap kendine sonra yakınında yaşayan tüm kızlara istek at hikayelerine yaz yürü hepsine çirkinlerden başla yürümeye onları daha kolay düşürürsün.
O sırada hiç fotoğrafı olmayan ben ama haklısınız tabi ben nasıl hiç fotografı olmayan çirkin birine bakmazsam onlarda bana bakmaz biraz empati diyorsunuz yani önce kendimi kendime sevdiremliyim gibi sonuçta ben kendimi sevmezsem başkasından bunu beklemek tuhaf olurdu

-CrawL

80+ Gold
O sırada hiç fotoğrafı olmayan ben ama haklısınız tabi ben nasıl hiç fotografı olmayan çirkin birine bakmazsam onlarda bana bakmaz biraz empati diyorsunuz yani önce kendimi kendime sevdiremliyim gibi
Hiç fotoğrafı olmayan hesaptan yürüme. Evde öyle durarak bi yerden bulamazsın. Saçına yüzüne dikkat et bakımlı ol güzel kok güzel giyin. İşyerindende bulabilirsin veya arkadaş ortamından ayarlasınlar sana ordan tanış. Diğer türlü Instagramda yakınında yaşayan kızların hepsine istek at. Yürü hepsine illa pas veren çıkar dene şansını diğer türlü zor bulursun

O sırada hiç fotoğrafı olmayan ben ama haklısınız tabi ben nasıl hiç fotografı olmayan çirkin birine bakmazsam onlarda bana bakmaz biraz empati diyorsunuz yani önce kendimi kendime sevdiremliyim gibi sonuçta ben kendimi sevmezsem başkasından bunu beklemek tuhaf olurdu
yaş boy kg kaç
bununla alaklaalı olabilirmi

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
759
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
yaş boy kg kaç
bununla alaklaalı olabilirmi
yaş 22 boy 183 kilo 90 spora baslayalı 6 ay oldu bklm neler olacak büyük ihtimal bunlarla alakası olabilir. Daha hiç sevgili denen şeyle karşılaşmadım bunun için hiç uğraşmadım bile

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,465
Üyeler
163,500
Son üye
cihatderler
Top Bottom