TinerciAlper
80+ Gold
Dahası
Taciz suc mu ya kim çıkarıyor bu yasalarıbir kafeye git gözüne kestirdiğine dal
Taciz suc mu ya kim çıkarıyor bu yasalarıbir kafeye git gözüne kestirdiğine dal
AGJKOWGJAGAWJGATaciz suc mu ya kim çıkarıyor bu yasaları
-Hanım hanım bak bizim şu köyden bi kız var çok namuslu çok efendi ismi de derya tüm köyeverdioğulları böylesini bulmak hani zor kaçırmayın derim.O vakit evde kalırsan görücü usulü birini bulursun. Çok istiyorsan annene falan da diyebilirsin. Anneler ve anneanneler bu konu da pek uzmanlar.
baya zor ama arkadaşlar çıkmıyor onlar çıkmayınca bende tek gitmiyorum bi yere gidemiyorum daha doğrusu birde herkesin sevgilisi var dışarda olmayan çok az yada onlarda evden çıkmıyorHem evden çıkmayıp hem biriyle tanışmak biraz zor olsa gerek
Orada sevgili mi olunuyorilkokul
O sırada hiç fotoğrafı olmayan ben ama haklısınız tabi ben nasıl hiç fotografı olmayan çirkin birine bakmazsam onlarda bana bakmaz biraz empati diyorsunuz yani önce kendimi kendime sevdiremliyim gibi sonuçta ben kendimi sevmezsem başkasından bunu beklemek tuhaf olurduInstagram profilini doldur güzel giyin fotoğrafların olsun güzel bi profil yap kendine sonra yakınında yaşayan tüm kızlara istek at hikayelerine yaz yürü hepsine çirkinlerden başla yürümeye onları daha kolay düşürürsün.
Hiç fotoğrafı olmayan hesaptan yürüme. Evde öyle durarak bi yerden bulamazsın. Saçına yüzüne dikkat et bakımlı ol güzel kok güzel giyin. İşyerindende bulabilirsin veya arkadaş ortamından ayarlasınlar sana ordan tanış. Diğer türlü Instagramda yakınında yaşayan kızların hepsine istek at. Yürü hepsine illa pas veren çıkar dene şansını diğer türlü zor bulursunO sırada hiç fotoğrafı olmayan ben ama haklısınız tabi ben nasıl hiç fotografı olmayan çirkin birine bakmazsam onlarda bana bakmaz biraz empati diyorsunuz yani önce kendimi kendime sevdiremliyim gibi
yaş boy kg kaçO sırada hiç fotoğrafı olmayan ben ama haklısınız tabi ben nasıl hiç fotografı olmayan çirkin birine bakmazsam onlarda bana bakmaz biraz empati diyorsunuz yani önce kendimi kendime sevdiremliyim gibi sonuçta ben kendimi sevmezsem başkasından bunu beklemek tuhaf olurdu
yaş 22 boy 183 kilo 90 spora baslayalı 6 ay oldu bklm neler olacak büyük ihtimal bunlarla alakası olabilir. Daha hiç sevgili denen şeyle karşılaşmadım bunun için hiç uğraşmadım bileyaş boy kg kaç
bununla alaklaalı olabilirmi