Öneri Beyler sizce hangi klavye

philips almanı tavsiye ederim en azından sorun yaşadığında irtibat kuracağın elemanlar var ama k512 bilek desteği var (rahatsız ediciyse bilemiyorum) ama ben olsam phlilips alırdım

Dediğim gibi Philips’inkinde outemu adı altında bir çeşit kalitesiz switch kullanıldığını duydum, çok da şansı yok yani.
Content var diyorum ya hocam?
Bu konuyu okuyun isterseniz :

Evet content yazılmış gördüm, gerçi o da şüpheli GamePower da Outemu diyip Contentin en kalitesizlerini kullanıyordu. Yani bir yerde ikisi content olsa da belki kalitesinde farklılık olabilir.

Bunu alıcamda tek sıkıntı çoğu kişi arkadaşımda var bunların arasın 2 ay beklemiş ürün gelmemiş itopyadan
Post automatically merged:

Evet content yazılmış gördüm, gerçi o da şüpheli GamePower da Outemu diyip Contentin en kalitesizlerini kullanıyordu. Yani bir yerde ikisi content olsa da belki kalitesinde farklılık olabilir.
Tahmin edin benimkide gamepower warlock compact ve ilk ay basmama sorunu

Bunu alıcamda tek sıkıntı çoğu kişi arkadaşımda var bunların arasın 2 ay beklemiş ürün gelmemiş itopyadan
Post automatically merged:

Tahmin edin benimkide gamepower warlock compact ve ilk ay basmama sorunu
Almaktan vaz geçtiğim için pişman değilim bu sebepten 😙, cidden anlamıyorum o klavye tasarım olarak da kasa olarak da gayet güzel switchler de bi’ tık daha uzun ömürlü olsaydı çok F/P klavyeydi...

Geri