GameNote’takiler Content, Philipstekiler Outemu (kalitesi düşük olabilir, muhtemelen de öyle) diye biliyorum.Gamenote ile Philips'in switchleri aynı.
Tkl seviyorsan KB435L öneririm
GameNote’takiler Content, Philipstekiler Outemu (kalitesi düşük olabilir, muhtemelen de öyle) diye biliyorum.Gamenote ile Philips'in switchleri aynı.
Tkl seviyorsan KB435L öneririm
Kullanan yokmu şu redragonuBu fiyattaki ürünlerin malzeme kalitesi farkı çok olmuyor.
Tuşlar soyulmaz, blue Switch olduğu için sesli olurBide çok ses çıkartırmı korkusu var tuşlarda soyulmaz İnşaAllah
Hayır, ikisi de content.GameNote’takiler Content, Philipstekiler Outemu (kalitesi düşük olabilir) siye biliyorum.
Yani Philips mi yoksa gamenote mi kaliteliGameNote’takiler Content, Philipstekiler Outemu (kalitesi düşük olabilir) siye biliyorum.
Çok sağolun sen olsan hangisini alırdınTuşlar soyulmaz, blue Switch olduğu için sesli olur
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hayır, ikisi de content.
Tkl seviyorum ben, kb435l alırdım.Yani Philips mi yoksa gamenote mi kaliteli
Çok sağolun sen olsan hangisini alırdın
philips almanı tavsiye ederim en azından sorun yaşadığında irtibat kuracağın elemanlar var ama k512 bilek desteği var (rahatsız ediciyse bilemiyorum) ama ben olsam phlilips alırdımRedragon K512 Shiva RGB TR Q Membrane Mekanik Hisli Kablolu Gaming Klavye - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Gamenote Kb435l Kablolu Mekanik Gaming Klavye / Arkadan Aydınlatmalı / Rgb Fiyatı - Trendyol
Gamenote Kb435l Kablolu Mekanik Gaming Klavye / Arkadan Aydınlatmalı / Rgb yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.m.trendyol.com
Philips SPK8401B G401 Cyan Switch Türkçe Rainbow Mekanik Gaming Klavye | ITOPYA
Philips SPK8401B G401 Cyan Switch Türkçe Rainbow Mekanik Gaming Klavye En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile SPK8401 ITOPYA'da.www.itopya.com
Sağolun çok teşekkürlerTkl seviyorum ben, kb435l alırdım.
Sizde sağolun bir düşüneyim birphilips almanı tavsiye ederim en azından sorun yaşadığında irtibat kuracağın elemanlar var ama k512 bilek desteği var (rahatsız ediciyse bilemiyorum) ama ben olsam phlilips alırdım
Dediğim gibi Philips’inkinde outemu adı altında bir çeşit kalitesiz switch kullanıldığını duydum, çok da şansı yok yani.Tuşlar soyulmaz, blue Switch olduğu için sesli olur
Hayır, ikisi de content.
KB435L daha kalitelidir.Yani Philips mi yoksa gamenote mi kaliteli
Content var diyorum ya hocam?Dediğim gibi Philips’inkinde outemu adı altında bir çeşit kalitesiz switch kullanıldığını duydum, çok da şansı yok yani.
Evet content yazılmış gördüm, gerçi o da şüpheli GamePower da Outemu diyip Contentin en kalitesizlerini kullanıyordu. Yani bir yerde ikisi content olsa da belki kalitesinde farklılık olabilir.Content var diyorum ya hocam?
Bu konuyu okuyun isterseniz :
İnceleme - Philips'in Mekanik Klavyesi SPK8401B Cyan Switch İncelemesi
Selamlar Saygılar ve Sevgiler Değerli Donanım Arşivi Forum Üyeleri Bugün sizlerle bakacağımız ürün 189TL'lik fiyatı ile piyasadaki f/p olmaya aday bir klavye olan : Philips SPK8401B Cyan Switch Mekanik Klavye Seri Bir Şekilde Ürünün Özelliklerine Bakalım Klavye Philips'in Cyan Switch...forum.donanimarsivi.com
Bunu alıcamda tek sıkıntı çoğu kişi arkadaşımda var bunların arasın 2 ay beklemiş ürün gelmemiş itopyadanContent var diyorum ya hocam?
Bu konuyu okuyun isterseniz :
İnceleme - Philips'in Mekanik Klavyesi SPK8401B Cyan Switch İncelemesi
Selamlar Saygılar ve Sevgiler Değerli Donanım Arşivi Forum Üyeleri Bugün sizlerle bakacağımız ürün 189TL'lik fiyatı ile piyasadaki f/p olmaya aday bir klavye olan : Philips SPK8401B Cyan Switch Mekanik Klavye Seri Bir Şekilde Ürünün Özelliklerine Bakalım Klavye Philips'in Cyan Switch...forum.donanimarsivi.com
Tahmin edin benimkide gamepower warlock compact ve ilk ay basmama sorunuEvet content yazılmış gördüm, gerçi o da şüpheli GamePower da Outemu diyip Contentin en kalitesizlerini kullanıyordu. Yani bir yerde ikisi content olsa da belki kalitesinde farklılık olabilir.
Almaktan vaz geçtiğim için pişman değilim bu sebepten , cidden anlamıyorum o klavye tasarım olarak da kasa olarak da gayet güzel switchler de bi’ tık daha uzun ömürlü olsaydı çok F/P klavyeydi...Bunu alıcamda tek sıkıntı çoğu kişi arkadaşımda var bunların arasın 2 ay beklemiş ürün gelmemiş itopyadan
Tahmin edin benimkide gamepower warlock compact ve ilk ay basmama sorunu