Beyler sizce hangi kulaklık

Reaksiyon skoru
75
Gamepower medusa mi yoksa James Donkey 710 mu ? (Kulaklıkların fiyati onemli deildir) kullanım ve ses acısından değerlendirin

JD 710 ile oyunlarda karşıdaki rakibiniz sizi diğer ilden görebilir. Işığı çok fazla ve malzeme kalitesi düşük. Gamepower almanız daha mantıklı olacaktır.

Bence "Medusa" hakkındaki yorumları Medusa kullananlar yapmalı.

Diğer ilden görür derken
Ben Medusa kullanıyorum. Çok ucuza aldım. Hepsiburada üzerinden sıfır 90 TL ödedim. Böyle bir şey bulursan alabilirsin.
Ama 200-250 TL verip Medusa almanı tavsiye etmiyorum. Onun yerine https://www.incehesap.com/gaming-geceleri/ var.
1 saat kadar sonra tek tek ürünler açıklanacak, akşam 22:00'da satışı olacak. Orada JD 710 neredeyse her hafta 120-130 TL'den satılıyordu.
Bu hafta dolar vs. gibi sebeplerden fiyatlar artabilir. Belki 150 TL olur en fazla. Onu alırsın. Medusa ile arasında performans olarak bir fark yaşamazsın.

. Everest SGM X7 SGM X10 ve Gamepower bane kullandım. Sırasıyla 1 ay,2.5 ay ve 4 ay dayandılar. Şimdi Rival 110 kullanıyorum 1,5 senedir bir şey yok. Herşeyi bir kenara bıraksak bile o fiyat bandında bir işe yaramayan 7.1'lere para verilmez. Önerim CoolerMaster MH320'dir.
Not: SGM X7'yi yere düşürdüğüm için bozuldu. Birazda benim hatam var.

Geri