Sorun olmaz sepet güzel hayirli olsunAlıntıyı görüntüle
600 tl bütçem var geçio biraz bide direkt karttan dolar olmadan alırsam sorun olurmu
batlefield 2042 nin sunucuları açık hala demi?Sorun olmaz sepet güzel hayirli olsun
Sunucuları açıkta yeni bf oyunu çıktığı gibi ölü oyun olacak. Ayrıca illa steamden olma takıntın yoksa ea,ubisoft ve epic üzerinden de bak fiyatlara.batlefield 2042 nin sunucuları açık hala demi?
kral steamden alma takıntım yok ama epicde bazı oyunlar yok hepsini başka başka yerlerde teker teker tutmak istemiom yoksa epicde gtam da var ztnSunucuları açıkta yeni bf oyunu çıktığı gibi ölü oyun olacak. Ayrıca illa steamden olma takıntın yoksa ea,ubisoft ve epic üzerinden de bak fiyatlara.
peki steamda 600 tlyi 50 tl falan gecerek 2-3 yada 4 oyun önerirmisin uzun süreli oynanacak epicde olurbf 2042 leş gibi rainbow epicte daha ucuz olabilir
bf 1-5 bakabilirsin epicte indirimdekral steamden alma takıntım yok ama epicde bazı oyunlar yok hepsini başka başka yerlerde teker teker tutmak istemiom yoksa epicde gtam da var ztn
Mesaj otomatik birleştirildi:
peki steamda 600 tlyi 50 tl falan gecerek 2-3 yada 4 oyun önerirmisin uzun süreli oynanacak epicde olur
Mortal kombatı microsoft storede daha ucuza bulabilirsinAlıntıyı görüntüle
600 tl bütçem var geçio biraz bide direkt karttan dolar olmadan alırsam sorun olurmu
kral sen ayrılma ben epicdede bi şeyler hazırlıombf 1-5 bakabilirsin epicte indirimde
knk nasıl 502 tl ediolarbf 1-5 bakabilirsin epicte indirimde