Neler Yeni

Beyler Taktik Verin Kız Meselesi

Serhat_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Serhat Yüksel
beyler taktik verin bi kız var ayni liseye başlayacagız ve cıkma teklifi etti ama ben calisiyorum oda bioiyordu dedim hafta sonu boş musun dedi boşum dedim taktik verin ne diyim bişeyde diyemedim bilmem diyebildim :/

Dave Mustaine

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
@Emydn10 tam senlik konu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

beyler taktik verin bi kız var ayni liseye başlayacagız ve cıkma teklifi etti ama ben calisiyorum oda bioiyordu dedim hafta sonu boş musun dedi boşum dedim taktik verin ne diyim bişeyde diyemedim bilmem diyebildim :/
Bir de yazını düzeltirsen fena olmaz.Anlaşılması zor şu an.

ßeta

80+ Bronze
Yaşın henüz küçük bence, eğer kızdan hoşlanmıyorsan seni arkadaş olarak görüyorum de mesafeli dur veya düşünmem gerek de o an cevap vermek zorunda değilsin aceleye getirip evet deme

''Wolfred!ghT

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,420
İsim
''Wolfred!ghT
Yaşın henüz küçük bence, eğer kızdan hoşlanmıyorsan seni arkadaş olarak görüyorum de mesafeli dur veya düşünmem gerek de o an cevap vermek zorunda değilsin aceleye getirip evet deme
Paralel evrende olan şeyler bunlar :D

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,602
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
@Emydn10 tam senlik konu.

Bir de yazını düzeltirsen fena olmaz.Anlaşılması zor şu an.
la beni de etiketleyin la üzülüyom

yani haftasonu buluşacak mısınız ? ders için mi gezmek için mi ? az açıklayıcı ol be hocam.

PinsizAMD

80+ Bronze
tumblr_pf8x4aaTII1ujmvy2o1_640.jpg

AÇ BU PANKARTI REİS :D
tumblr_inline_ocou71w7RW1slaaif_540.png

KABLOYU UNUTMA
Ekran Görüntüsü (16812).png

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,602
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Evt

Bilm buluşma hakkinda konuşmadık
yani boş musun dediğine göre buluşmadır muhtemelen, kızla yüz yüze olabileceğin bir yere git böyle beraber etkinlikte bulunma sinema gibi, yüz yüze konuşup samimiyeti arttırabileceğin bir ortam tercih et.

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,607
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
(Olur öyle şeyler yapacak bişey yok Allah beterinden korusun, jilet ahmet iyi bir abimizdi adabı giyinmeyi iyi bilirdi ama ben bilmem de) de ona tamam mı kardeşş (!)

Ciddi olarak söylüyorum. Kız güzel mi ondan hoşlanıyor musun kızın karakteri nasıl daha önce tanıyor muydun? bunları söylemezsen biz nereden bilelim nasıl yardımcı olalım sana.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,783
Üyeler
166,997
Son üye
CeyhunTR31
Top Bottom