Neler Yeni

Beyler taktik verir misiniz?

Cimbomlu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Fatih Terim
hocam bunlar pek iyi ortamda takılmıyorlar tavsiyem uzak durun sonra sevgilisi 4 kişi toplayıp gelir
siz de tecrübelisiniz herhalde?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hesabı silmişti. Bi ara arada profilini stolkluyodum bunun. Depresyona soktuk herhalde kızı ortadan kaybolduydu sonra daha da bulamadım hesabını.
Aslında yaşım 22. Fakat biraz daha küçük duruyorum. Yani 19-18 yaşındakiler oluyo, bunlar oluyo genelde bu dediklerim. Amaaan boşverin hocam, bu zamana kadar ciddi bir sevgilim olmadı hiç. Askerdeyken bi kızla konusuyodum Tiktokta yayın açarken, bunu moderatör yaptıydım yayınlarda. 4 ay kadar konuştum sonra bitti, yayınlarda başka kızlar böyle ergence yürümelerde bulunuyodu. Bu gidiyodu susturuyodu falan, ulan madem seviyodun niye bıraktın. Yok görüntülü aramamışım tatildeyken falan
boşverin hocam takmayın çok öyleleri için değmez

Dışarda başıma geldi bi kere. Yeminle AVM'den çıktım eve gidiyorum. Saat 8 civarı. İşte 2025 mayıs ayında 1 sene olucak. Caddede kaldırımda yürüyorum. Bir araba ışıklara yanaştı durdu. Arabayı kullananda kız yanındakide. Şoförün Yanındaki camın oraya yaslandı, bana bi kilitlendi. Böyle hani kar yağarda camdan bakarsınya, ya da böyle sevdiğin birine kafanı büküp kollarını üstü üste koyup. Aynı öyle bakmaya başladı birden. Ulan varya, askere gitmeseydim, yakındı çünkü o zaman gitmemd az zaman vardı. Şeytan diyo ki iki lafla, geç arabanın arkasına😂 İmamHatip okumasaydım cehennemlik olabilirdim, Allah'ım sen affeyle.
Neyse çok uzuyo, konu konuyu açıyo ahshqkdjoqosdqiows

Cimbomlu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Fatih Terim
Dışarda başıma geldi bi kere. Yeminle AVM'den çıktım eve gidiyorum. Saat 8 civarı. İşte 2025 mayıs ayında 1 sene olucak. Caddede kaldırımda yürüyorum. Bir araba ışıklara yanaştı durdu. Arabayı kullananda kız yanındakide. Şoförün Yanındaki camın oraya yaslandı, bana bi kilitlendi. Böyle hani kar yağarda camdan bakarsınya, ya da böyle sevdiğin birine kafanı büküp kollarını üstü üste koyup. Aynı öyle bakmaya başladı birden. Ulan varya, askere gitmeseydim, yakındı çünkü o zaman gitmemd az zaman vardı. Şeytan diyo ki iki lafla, geç arabanın arkasına😂 İmamHatip okumasaydım cehennemlik olabilirdim, Allah'ım sen affeyle.
Neyse çok uzuyo, konu konuyu açıyo ahshqkdjoqosdqiows
anlat hocam anlat dinleriz biz

mucel

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
Muhammet Ali Seviptekin
sakıncası yoksa dinlemek isterim hocam
hocam biz kızla izmirdeyken konuşuyorduk tatilimiz aynı yerde fakat baya samimi olduk bir kaç gece yanında kaldım ama bir şey olmadı zaten sonra ben istanbula kız tekirdağa gitti sevgilisi sonra olmuş bana yazdı falan bende yazdım boş boş tehdit etti sonra daha yazmadı

uzak ilişkiyse boşverin yürümez
Hocam baya bi konuştum sonrasında tekrar. Yani kız takipleşmek istiyodu, bende özür dilerim yani takip isteği atmadığım için dedim. O da özür dilenecek bir şey yok. Takipleşmek istemediğini söyledin, en azından net bi cevap aldık falan dedi. Dedim ki o kadar takip ettiğin hesap falan var dedim, belki arkadaş olarak takiplesiyoruzdur falan dedi. Ben yine tereddütte kaldım ve konu vedalaşmaya gitti. İsmimi söyledi ve Allaha emanetsin deyip kapattık konuyu.
Ama hâlen diyorum, bu seferde kendi hesabımdan tekrar yazıp konuyu düzeltsem mi diye. Neden böyle ümit verir gibi konuşur bu karşı cins ben anlamam, of Allah'ım of 😫

Alihanyilmaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
322
İsim
Alihan YILMAZ
Sen olacak işi de olduramazsın Cevahir. Millet götürür, sen bakarsın.

Sen olacak işi de olduramazsın Cevahir. Millet götürür, sen bakarsın.
TEkrar yazdım takipleştik. Ama nedense kız garip geldi. Şu random gülme olayını yapmayıp 😂 şu emojiyi attım. Random atmayan ilk kişisin benim konuştuğum falan dedi, ben gülücük emojisini genelde büyüklere atarım falan dedi. Ben anlamadım ne demek istediğini. Bi de üniversiteye gidiyo kız, Allah kolaylık versin Üniversite zor bir maraton falan dedim. Kız çok resmi konuşuyosun falan dedi. Ben anlamadım bu işten bisey nedense

Top Bottom