Neler Yeni

Beyler Telefonumun Android Sürümünü Yükseltmek İstiyorum

Pala

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
620
İsim
Pala

General Mobile Discovery Elite telefonum var androis sürümü eski olduğu için youtube girilmiyor galiba root mu yapmam lazımmış birşeyler çok karışık​

Birisini Bana BU olayı basitçe anlatırsa çok makbule geçer benim telefonun yazılımını root bulamadım bu işlerden pek anlamam telefona sıfırlamayı biliyorumda bunlar garip

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,600
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Root işlemi karışık biraz telefoncuya giderek attır en temizi

• Beğen
Reaksiyonlar: Pala

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,600
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

TaLHa4203

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Talha Mucurlu
Hocam eğer sadece YouTube için uğraşmak istemiyorsanız alternatif olarak NewPipe uygulamasını kullanabilirsiniz.

Pala

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
620
İsim
Pala
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Batın Birol

General Mobile Discovery Elite telefonum var androis sürümü eski olduğu için youtube girilmiyor galiba root mu yapmam lazımmış birşeyler çok karışık​

Birisini Bana BU olayı basitçe anlatırsa çok makbule geçer benim telefonun yazılımını root bulamadım bu işlerden pek anlamam telefona sıfırlamayı biliyorumda bunlar garip
kanki biraz bilgin varsa youtubeden yada forumlardan yapan ve anlatan kişilere bir bak tek tek yap eğer bilgin yoksa hiç uğraştırma telefoncuya ver gitsin

• Beğen

Pala

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
620
İsim
Pala
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Ahmet Melih Cantürk

Telefonun oem kildimi ne tam hatırlamıyorum kilidi açıp root atıyolar bildiğim kadarıyla yapamazsan telefon çöp olur hiç karışma bu işlere derim :D

• Beğen

TujoBey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Salih Avci
Güncel sürümü yazar mısınız ? Android ve yazılım sürümlerini ?

• Beğen
Top Bottom