aga bildiğim kadarıyla truckers mp nin resmi sitesinde yayınlanıyor ve biraz aşağıya indiğimizde 3 tane seçenek var 1-frosty winter 2-heacy winter 3-fizik modu dosyaları.Onları indirip TruckersMP nin dosyalarına attıktan sonra aktif oluyor.Ama şuan kar modu geldi mi truckers mp ye onu çözemedim bendeaga geldiyse nasıl kuruyoz yada kendimiz kurup offline oynayabiliyor muyuz?
youtube de birçok video var bununla ilgili izleyebilirsinaga bildiğim kadarıyla truckers mp nin resmi sitesinde yayınlanıyor ve biraz aşağıya indiğimizde 3 tane seçenek var 1-frosty winter 2-heacy winter 3-fizik modu dosyaları.Onları indirip TruckersMP nin dosyalarına attıktan sonra aktif oluyor.Ama şuan kar modu geldi mi truckers mp ye onu çözemedim bende
aga en aşagıya kadar indim link yok ben 1 hafta ban yemiştim ondan dolayı gözükmüyo olabilir miaga bildiğim kadarıyla truckers mp nin resmi sitesinde yayınlanıyor ve biraz aşağıya indiğimizde 3 tane seçenek var 1-frosty winter 2-heacy winter 3-fizik modu dosyaları.Onları indirip TruckersMP nin dosyalarına attıktan sonra aktif oluyor.Ama şuan kar modu geldi mi truckers mp ye onu çözemedim bende
Mesaj otomatik birleştirildi:
youtube de birçok video var bununla ilgili izleyebilirsin
bilmiyorum bende de yok kar modu o yüzden buraya sordum.Belli bir tarihi olabilir aktif olması içinaga en aşagıya kadar indim link yok ben 1 hafta ban yemiştim ondan dolayı gözükmüyo olabilir mi
Sa knkbilmiyorum bende de yok kar modu o yüzden buraya sordum.Belli bir tarihi olabilir aktif olması için
bilmiyorumtam tarihini biliyor musun ?
Tam tarih olmadığı için kimse bilemez ama yakında çıkacaktır.tam tarihini biliyor musun ?