Neler Yeni

Beyler TruckersMP'ye kar modu geldi mi?

SpeaR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Oktay
Beyler TruckersMP ye kar modu geldi mi?Yani şuan indirip kullanılabilir halde mi?Bazıları aktif diyor bazıları daha gelmedi diyor arada kaldım yardımcı olur musunuz

doctur

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
İbrahim Enes Taşdan
aga geldiyse nasıl kuruyoz yada kendimiz kurup offline oynayabiliyor muyuz?

SpeaR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Oktay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
aga geldiyse nasıl kuruyoz yada kendimiz kurup offline oynayabiliyor muyuz?
aga bildiğim kadarıyla truckers mp nin resmi sitesinde yayınlanıyor ve biraz aşağıya indiğimizde 3 tane seçenek var 1-frosty winter 2-heacy winter 3-fizik modu dosyaları.Onları indirip TruckersMP nin dosyalarına attıktan sonra aktif oluyor.Ama şuan kar modu geldi mi truckers mp ye onu çözemedim bende
Mesaj otomatik birleştirildi:

aga bildiğim kadarıyla truckers mp nin resmi sitesinde yayınlanıyor ve biraz aşağıya indiğimizde 3 tane seçenek var 1-frosty winter 2-heacy winter 3-fizik modu dosyaları.Onları indirip TruckersMP nin dosyalarına attıktan sonra aktif oluyor.Ama şuan kar modu geldi mi truckers mp ye onu çözemedim bende
youtube de birçok video var bununla ilgili izleyebilirsin

doctur

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
İbrahim Enes Taşdan
Mesaj otomatik birleştirildi:

youtube de birçok video var bununla ilgili izleyebilirsin
aga en aşagıya kadar indim link yok ben 1 hafta ban yemiştim ondan dolayı gözükmüyo olabilir mi

SpeaR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Oktay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
aga en aşagıya kadar indim link yok ben 1 hafta ban yemiştim ondan dolayı gözükmüyo olabilir mi
bilmiyorum bende de yok kar modu o yüzden buraya sordum.Belli bir tarihi olabilir aktif olması için

ELECTUS

80+ Silver

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,235
İsim
Mert Can Ergün
yılbaşına doğru sınırsam oluyordu

🃏JOKER🃏

80+ Platinum