ETS 2 KAR MODU NASIL İNDİREBİLİRİM ? ( OFFLİNE )

Reaksiyon skoru
18
Selamün aleyküm arkdaşlar ets 2'ye kar etkinliği gibi bir şey gelmiş bunu nasıl kurabilirim?
Sadece offline ets oynuyoyorum yani truckers mp kullanmıyorum , kendi oyunumda bunu nasıl yapabilirim yardımcı olur musunuz?

ben oyuna girdim direkt oyle acildi kar efektli

Offline'dan kastın nedir şimdi korsan falan diyorsan olmaz. Diğer türlü etkinlik zaten singleplayer'da yapılıyor. Truckersmp henüz güncellenmedi.

ben oyuna girdim direkt oyle acildi kar efektli
benim sadece arka planda kar temalı bir yer aktif oyuna girdiğimde yine aynı güneşli
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Offline'dan kastın nedir şimdi korsan falan diyorsan olmaz. Diğer türlü etkinlik zaten singleplayer'da yapılıyor. Truckersmp henüz güncellenmedi.
hayır orijinal steam üzerinden satın aldım topluluk sunucusunda etkinlik gelmiş diyor bunu nasıl aktif edebilirim offline demek istediğim kariyer oluşturdum sadece o kısım üzerinden oynuyorum.

benim sadece arka planda kar temalı bir yer aktif oyuna girdiğimde yine aynı güneşli
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hayır orijinal steam üzerinden satın aldım topluluk sunucusunda etkinlik gelmiş diyor bunu nasıl aktif edebilirim offline demek istediğim kariyer oluşturdum sadece o kısım üzerinden oynuyorum.
World of Trucks hesabı oluştur. Oyunda oturum aç. Daha sonra sözleşmeli iş alarak etkinliğe katılabilirsin.

Tüm ETS mapini karlı yapacak güzel bir mod var mı acaba? Karlı yollar, karlı hava vs.

Geri