sexpir 80+ Katılım 3 Ocak 2024 Mesajlar 100 Dahası Reaksiyon skoru 6 İsim furkandogan 10 Kasım 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #27 kronik1907 yazmış: Gerek yok al G3 ü işini görür Devamı için tıklayın... hacı ssdde win kurulu bir kac oyun dosya ssde g3 u taktıgımda gecirebılırmıyım yoksa hepsını bostan yere sıfırlıcammı
kronik1907 yazmış: Gerek yok al G3 ü işini görür Devamı için tıklayın... hacı ssdde win kurulu bir kac oyun dosya ssde g3 u taktıgımda gecirebılırmıyım yoksa hepsını bostan yere sıfırlıcammı
K kronik1907 80+ Bronze Katılım 22 Ekim 2024 Mesajlar 757 Dahası Reaksiyon skoru 294 İsim Görkem 10 Kasım 2024 #28 sexpir yazmış: hacı ssdde win kurulu bir kac oyun dosya ssde g3 u taktıgımda gecirebılırmıyım yoksa hepsını bostan yere sıfırlıcammı Devamı için tıklayın... kendi bilgisayarında geçirme ihtimalin şu an için yok anakartın tek ssd slotuna sahip diye biliyorum ben
sexpir yazmış: hacı ssdde win kurulu bir kac oyun dosya ssde g3 u taktıgımda gecirebılırmıyım yoksa hepsını bostan yere sıfırlıcammı Devamı için tıklayın... kendi bilgisayarında geçirme ihtimalin şu an için yok anakartın tek ssd slotuna sahip diye biliyorum ben