Neler Yeni

Beyond the spıder verse ne zaman cıkıcak

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Miraç
Bi kaç kaynaktan baktım bırı hıc çıkmıcak bırıde 2026-27 gibi çıkıcak bırıde serının son fılmı olup spin-off fılan belki çeker dedı
Bunlar gercekmı bilen varsa yazsın

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,721
İsim
Mehmet Aslan
Bi kaç kaynaktan baktım bırı hıc çıkmıcak bırıde 2026-27 gibi çıkıcak bırıde serının son fılmı olup spin-off fılan belki çeker dedı
Bunlar gercekmı bilen varsa yazsın
O film süresiz olarak ertelendi. Kraven filminin ardından Sony , planlanan Spider Man evrenini tamamen bitirdi. Bundan sonra bütün filmlere reboot atılacak ve tekrardan çekilecekler. Spider Man markasının Marvel e satılması da gündemde , bu sebeple yakın zamanda o projeden haber bekleme :D

Vuudx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,162
İsim
Yusuf Karakaya
Bende cok uzun suredir bekliyorum ama ciddi hic cikmayabilir gibi

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Miraç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O film süresiz olarak ertelendi. Kraven filminin ardından Sony , planlanan Spider Man evrenini tamamen bitirdi. Bundan sonra bütün filmlere reboot atılacak ve tekrardan çekilecekler. Spider Man markasının Marvel e satılması da gündemde , bu sebeple yakın zamanda o projeden haber bekleme :D
Reboot atılacak ve tekrar cekılecekse serıyı baştan baslatmazlarmı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ve kaynagın ne nerden ulastın bu bılgıye

Top Bottom