bf 2042 77tl ye alınır mı?

Yani bazı silahlar daha güçlü olduğunu hissettim ama oynayarak da açılıyor sanırsam bf3'de falan da öyleydi yani. Çok kafayı yemeye gerek yok 77tl gayet ucuz ben direkt almıştım. Arada girip 2 3 kill almak keyifli ki 77tl dediğim gibi çok ucuz bile bence al

Silah alim yukseltme-modifiye
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Onun yerine bf5 al eğer paran yetiyorsa bf1
1717964987471.png
bunu diyorsanız param yetiyor

Knk istersen Apex Legends'ı bir düşün. Fakat oyun basit değil söylemem lazım. Çok hızlı ve özellikle birebir yakın mesafeden vslerde adama mermi tutturmakta zorlanıyorsun. Herkes dağdan inmiş gibi oynuyor ama adam öldürmeye başlayınca zevk alıyorsun.

74 tl iste

Knk istersen Apex Legends'ı bir düşün. Fakat oyun basit değil söylemem lazım. Çok hızlı ve özellikle birebir yakın mesafeden vslerde adama mermi tutturmakta zorlanıyorsun. Herkes dağdan inmiş gibi oynuyor ama adam öldürmeye başlayınca zevk alıyorsun.
bulasmım ben o oyuna sinir krizi geçirmem olası kendimi çok kolsuz gibi hissediyorum o oyunda

elim alışkın :D çabuk öğreniyorum

keşke yazılımıda bukadar çabuk öğrensem :(
şaka bir yana oyun güzel, alıştıktan sonra çok zevk almıştım ama kronik ping sorunu vardı; oyunun ortasında bi anda karakter sapıtıyor, kendi kendine hareket ediyordu, bastığım tuşları geç algılıyordu bende sildim gitti.

Bf1 kaç tl bakarmisin pcde değilim

Bf5 ve 2042 en kalabalık olanlar bf1 turkce dublaj ve seslendirme var Çanakkale ve kanal cephelerinde oynarsin paran yeterse

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,167,235
Üyeler
185,389
Son üye
kalayci
Geri