BF 5 daha zevkli bana göre, ben olsam ikisinide alırdım hem COD fiyatlarını görmüşşün yapışman lazım BF oyunlarına.Bf1 severek oynuyorum ama indirimde diye almak istiyorum başka bf serisi cod alıyım diye baktım o fiyatlar ne....
BF 5 daha zevkli bana göre, ben olsam ikisinide alırdım hem COD fiyatlarını görmüşşün yapışman lazım BF oyunlarına.
Bf5'in online'i hileden oynanacak halde degil, 450 pingli cinli oyunculardan aim gormeden hs yemek istiyorsan alabilirsin
bf4>bf1>=bf3>bf5>bf2042
eğer sadece 1 varsa kesinlikle 4ü al. eğer 5 ve 2042 arasında tercih yapmak zorundaysan 5
Bf 4 ile bf 2042 alayım diyorum güncel olsun bir tanesiBf 2042 yi aldım yeni 2 günde 10 saat oynadım açıkçası güzel. O eski problemleri nerdeyse kalkmış. Sace birkere bug geldi. ondada silahım gözükmüyordu. Oynanış olarak ise. Bf 1re oranla biraz daha yavaş geldi bana. Ancak oyun içi çatışma denklemesi felsn daha oturaklı 1re oranla. Ama 1 kadar fiziki değil oyun. Ama genede okadsr kötü değil. Benim tavsiyem 2042 olur aktif olarak güncelleme alıyor daha yeni 6.sezon geldi felan. Eski serilere nazaran biraz daha teknolojik olmasıda biraz daha farklı geldiği için güzeldi bana.
Eğer bf seviyorsan bence ikiside alınır zaten call of duyt serisi fena zam yedi bf serisinin yiyip yemicegi belli değil al derim ben indirimde varkenBf 4 ile bf 2042 alayım diyorum güncel olsun bir tanesi
Aldım 2 sini seviyorum bu tarzı cod 2 ucuzlasada alsakEğer bf seviyorsan bence ikiside alınır zaten call of duyt serisi fena zam yedi bf serisinin yiyip yemicegi belli değil al derim ben indirimde varken
Bf 4 ile bf 2042 alayım diyorum güncel olsun bir tanesi
Yüzlerce saatim olan bf4 hesabım origin EA play olduktan sonra kuş oldu uçtu resmen birdaha bulamadım hesabı. Şimdi indirimi görünce bi bf4 bi 2042 aldım bf4 premium olması güzel oldu bendeki normaldi içimde kalmıştı ben bf 5 ve 1 oynadım ama ne bileyim online modda silah çeşitliliği bana aşırı az geldi o yüzden pek sarmadı bf4 devambf4>bf1>=bf3>bf5>bf2042
eğer sadece 1 varsa kesinlikle 4ü al. eğer 5 ve 2042 arasında tercih yapmak zorundaysan 5
Yüzlerce saatim olan bf4 hesabım origin EA play olduktan sonra kuş oldu uçtu resmen birdaha bulamadım hesabı. Şimdi indirimi görünce bi bf4 bi 2042 aldım bf4 premium olması güzel oldu bendeki normaldi içimde kalmıştı ben bf 5 ve 1 oynadım ama ne bileyim online modda silah çeşitliliği bana aşırı az geldi o yüzden pek sarmadı bf4 devam
No hud nedir hocamhesabın uçması tam ealik olay. ea appte bilgilerimi kaydetmeme rağmen hala bilgilerimi soruyor bf1i no hud deneyin bence, atmosferi kesinlikle içine çekecek. bf5te katılıyorum ve ekliyorum: haritalar rezalet. pasifik mapleri gene bi nebze iyi ama durumu kurtaramıyor