Beta olduğu için FPS düşmesi ve ara ara drop sorunu yaşadım onun dışında efsane olmuş.Bugün betanın son günü diyebiliriz yarın sabah 10 da bitiyor. Eeee nasıl buldunuz ben şahsen silahlar ve kayma mekaniği dışında beğendim oyunu 4 gündür neredeyse başından kalkmıyorum.
Upgrade olayını bende sevdim ama eskisi gibi ilerledikçe açsak daha iyi olabilirdi benceBeta olduğu için FPS düşmesi ve ara ara drop sorunu yaşadım onun dışında efsane olmuş.
Kayma mekaniği ise bana Warzone u hatırlattı. Oyun bu yüzden daha da akıcı olmuş.
Oyun esnasında ise silahı upgrade etme özelliği mükemmel.
Muhtemelen en iyi BF oyunu bu olacak.
Dostum oyunun full sürümünde muhtemelen öyle olacaktır. Daha Betada ya hani. Test aşamasında yani. Bize denettirmek için o.Upgrade olayını bende sevdim ama eskisi gibi ilerledikçe açsak daha iyi olabilirdi bence
Gtx 1650 S Lowda Oynatmasaydi iyi olurduBugün betanın son günü diyebiliriz yarın sabah 10 da bitiyor. Eeee nasıl buldunuz ben şahsen silahlar ve kayma mekaniği dışında beğendim oyunu 4 gündür neredeyse başından kalkmıyorum.
Hocam sen ne bekliyorsun. Artık o kartlar low level kartlar böyle oyun firmalar içinGtx 1650 S Lowda Oynatmasaydi iyi olurdu
En azindan keske orta olaydi yaOyun çok iyi.
Zaten Bf2042 ve call of duty vanguard derim.
Adamlar öyle oyun yapıyor ki.
Siuuuu yani.
Ayrıca system recommended hiç bakmam. Direkt Ultra tak tak. Bitti olay.
Yok bu ekran kart, yok bu cpu ayarı uğraşamam. Direkt oyun eklerim ve Ultra. Miss gibi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam sen ne bekliyorsun. Artık o kartlar low level kartlar böyle oyun firmalar için
Olmaz. Zaten olması saçma artık. Geçen sene dedim. O kartlar 2021 low level olucak diye. Inanan olmadı. Sonuç ortada.En azindan keske orta olaydi ya
Hocam Ne YapabilirimKi Daha Sistem Almadim Monitör Dahil Butcem 7500TlOlmaz. Zaten olması saçma artık. Geçen sene dedim. O kartlar 2021 low level olucak diye. Inanan olmadı. Sonuç ortada.
Hocam çok zor.Hocam Ne YapabilirimKi Daha Sistem Almadim Monitör Dahil Butcem 7500Tl