knk eski sürümdü zaten gene olmuyor 3 gündür iflahım kalmadıeski surum driver denedin mi?
buBunu dene
Re: AMD 0.0.0 Driver Error | EA Forums - 6728658
This is how I fixed it. Maybe it will help. ( Steam, Vega64, driver 22.5.1)1) Download AMD Cleanup Utility https://www.amd.com/en/support/kb/faq/gpu-601... - 6728658forums.ea.com
bıraktım olmadıBios’dan dahili gpu devre dışı bırakın.
Re: Detected AMD Radeon driver version 0.0.0 after downloading latest AMD drivers
I uninstalled AMD Radeon software. This seems to have worked. I will be quite leery of downloading "patches" or "updates" in the future.community.amd.com
knk aygıt yöneticisinden nasıl kaldırıcam dahili gpu yuBios’dan dahili gpu devre dışı bırakın.
“integrated graphics”
Sonrasında aygıt yöneticinden dahili gpu’yu kaldırın.
Re: Detected AMD Radeon driver version 0.0.0 after downloading latest AMD drivers
I uninstalled AMD Radeon software. This seems to have worked. I will be quite leery of downloading "patches" or "updates" in the future.community.amd.com
bu
bıraktım olmadı
Bios’dan devre dışı bırakmadan kaldıramazsanız.knk aygıt yöneticisinden nasıl kaldırıcam dahili gpu yu
biosdan devre dışı bıraktım aygıtıda bırakıcam simdiBios’dan devre dışı bırakmadan kaldıramazsanız.
Aygıt yöneticisinden de devredışı bırakmayı deneyin.
b650 gigabyteBios’dan devre dışı bıraktığınıza emin misiniz ? Anakart nedir ?
Amd Radeon Graphics bu ne işe yarıyor hacıBios’dan devre dışı bıraktığınıza emin misiniz ? Anakart nedir ?
hatayı aldım gene kankaBios’dan devre dışı bıraktığınıza emin misiniz ? Anakart nedir ?