Neler Yeni

BF2042 alınır mı? (Ucuz)

Enivici Vokke

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,135
İsim
Abdullah Aydoğdu
Epicde 48 lira oyun. Delta Force'u denedim ama doğar doğmaz helikoptere, tanka ölmekten gına geldi ve sildim oyunu. Aşırı fazla kargaşa vardı oyunda. Ne olduğunu anlamıyordum, hiç sevmedim.
Bir de BF2042 deneyeyim diyorum hazır tavuk dönerden ucuzken ama bu oyuna da zamanında çok sövüldü. BF fanı değilim birebir önceki BF oyunları gibi olmasa da olur dengeli bir oyun olsun, 2 ateş edelim kafa dağıtalım yeter bunu istiyorum. Doğar doğmaz tanka, helikoptere ölmekten nefrete diyorum yalnızca.

Satriani

80+ Bronze
Epicde 48 lira oyun. Delta Force'u denedim ama doğar doğmaz helikoptere, tanka ölmekten gına geldi ve sildim oyunu. Aşırı fazla kargaşa vardı oyunda. Ne olduğunu anlamıyordum, hiç sevmedim.
Bir de BF2042 deneyeyim diyorum hazır tavuk dönerden ucuzken ama bu oyuna da zamanında çok sövüldü. BF fanı değilim birebir önceki BF oyunları gibi olmasa da olur dengeli bir oyun olsun, 2 ateş edelim kafa dağıtalım yeter bunu istiyorum. Doğar doğmaz tanka, helikoptere ölmekten nefrete diyorum yalnızca.
Bu ülkede 48TL'yi daha efektif harcayamazsın.
AL geç.

TRSTEADY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,463
İsim
Emre
6 7 ay önce bende ucuza aldım öyle kütüphanede durdu bu aralar oynamaya başladım sardı biraz. Oynamicaksan bile al

sfky9842

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
973
İsim
baba merhaba
bende delta force oynuyorum ama 48tl için alırım :) oynamasam bile dursun (arada farklara bakmak için takılırım )

Omeraslan93

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
776
İsim
Ömer Aslan
Optimizasyon leş ama bu paraya alınır. R5500 rx6600 ile hiç keyif alamadım onlinedan

Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Ümit Can uygun
1 oynamadıysan 1 i al oynamadım ama videolarını izledim çok sarıyo izlediğimde

Omeraslan93

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
776
İsim
Ömer Aslan

Enivici Vokke

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,135
İsim
Abdullah Aydoğdu
1 oynamadıysan 1 i al oynamadım ama videolarını izledim çok sarıyo izlediğimde
4,1,5 oynadım. Valla şahsen hiçbir BF oyununu sevemedim ben bugune dek. BF1 atmosfer ve görsellik olarak bir başyapıt ama oynanışı bence hiç keyifli değil. %70'i sniper oynuyor oynayanların cunku sekme cart curt yok. Diğer silahlar dağa taşa sıkıyor zaten. Spray and pray muhabbeti var. Tara ve isabet etmesi için dua et. Öyle olunca sadece sniperlere, tanklara, uçaklara öldüğün bir oyun oluyor ve ben tilt oluyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Ümit Can uygun
4,1,5 oynadım. Valla şahsen hiçbir BF oyununu sevemedim ben bugune dek. BF1 atmosfer ve görsellik olarak bir başyapıt ama oynanışı bence hiç keyifli değil. %70'i sniper oynuyor oynayanların cunku sekme cart curt yok. Diğer silahlar dağa taşa sıkıyor zaten. Spray and pray muhabbeti var. Tara ve isabet etmesi için dua et. Öyle olunca sadece sniperlere, tanklara, uçaklara öldüğün bir oyun oluyor ve ben tilt oluyorum.
ben 1 i almayı düşünüyorumda adamlar komando gibi oynuyolar şimdi alıp bi bok yapamayıp ölmek istemiyorum ama çok güzel oyun alınırımı sizce hocam

Dahası  
Reaksiyon skoru
855
İsim
Yuzarsef
Rdr 2 de spidermanda aldığım akıcılığı o oyunda alamadım
RTX3050Ti 4GB ve i5 11.nesil var akıcı oynatır mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben 1 i almayı düşünüyorumda adamlar komando gibi oynuyolar şimdi alıp bi bok yapamayıp ölmek istemiyorum ama çok güzel oyun alınırımı sizce hocam
sakın alma bende var bende bu gidişle sileceğim muhtemelen oynanacak gibi değil. 25TL'ye sınırsız xbox ultimate aldım diğer oyunlarda takılıyorum bf1 oynanacak bir oyun değil.

Enivici Vokke

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,135
İsim
Abdullah Aydoğdu
ben 1 i almayı düşünüyorumda adamlar komando gibi oynuyolar şimdi alıp bi yapamayıp ölmek istemiyorum ama çok güzel oyun alınırımı sizce hocam
100 kere öleceksen 80'i sniper, tank ve uçağa olacak bunu bilerek oyna. Millet adam öldürmüyor, bildiğin farm yapıyorlar.
50-0, 70-0 gibi fraglar görüyorsun. Ben keyif almıyorum uçağa da, tanka da, snipere de ölmekten.

Top Bottom