umtb
80+
i3 10105f 1660 ti gram kasmıyor indir hocam1660Ti, i3-12100F ve 8x2 RAM var. Eğer kasıyorsa hiç indirmeye gerek yok valla.
i3 10105f 1660 ti gram kasmıyor indir hocam1660Ti, i3-12100F ve 8x2 RAM var. Eğer kasıyorsa hiç indirmeye gerek yok valla.
bf2042'den delta force geçtim ben öneririm ama bfyi al mutlakaEpicde 48 lira oyun. Delta Force'u denedim ama doğar doğmaz helikoptere, tanka ölmekten gına geldi ve sildim oyunu. Aşırı fazla kargaşa vardı oyunda. Ne olduğunu anlamıyordum, hiç sevmedim.
Bir de BF2042 deneyeyim diyorum hazır tavuk dönerden ucuzken ama bu oyuna da zamanında çok sövüldü. BF fanı değilim birebir önceki BF oyunları gibi olmasa da olur dengeli bir oyun olsun, 2 ateş edelim kafa dağıtalım yeter bunu istiyorum. Doğar doğmaz tanka, helikoptere ölmekten nefrete diyorum yalnızca.
Bir tane siteden aldım ömür boyu sınırsız ultimate pass ayrı ayrı para versem çok fazla oluyordu bende bir sürü oyun var diye aldım dead island 2 vb. oyunları oynuyorum. ubisoft-ea-origin-diablo4-mc gibi oyunları açmıyor ama flight simulator tomb raider vb daha bir çok oyunu açıyor.hocam xbox ultimate nasıl 25 e aldınız
Hocam site ismini söyler misiniz?Bir tane siteden aldım ömür boyu sınırsız ultimate pass ayrı ayrı para versem çok fazla oluyordu bende bir sürü oyun var diye aldım dead island 2 vb. oyunları oynuyorum. ubisoft-ea-origin-diablo4-mc gibi oyunları açmıyor ama flight simulator tomb raider vb daha bir çok oyunu açıyor.
game satış diye bir siteHocam site ismini söyler misiniz?
kendi ana hesabınız için mi aldınız yoksa yan hesap için mi aldınız bende almak istiyorum da güvenilir mi bilmiyorum yan hesap açıp kullanmak mı mantıklı anlamadım?game satış diye bir site
Ana hesabım için aldım kendimde olan oyunları ubisoft-ea falan oynayabiliyorum üstüne de diğer oyunları oynayabiliyorum sıkıntı yok şu an için 1 ay oldu yaklaşık alalı.kendi ana hesabınız için mi aldınız yoksa yan hesap için mi aldınız bende almak istiyorum da güvenilir mi bilmiyorum yan hesap açıp kullanmak mı mantıklı anlamadım?
Bide resident evil denediniz mi hocam çalışıyor mu?
hocam şimdi alacam satıcı ismi söyler misiniz?Ana hesabım için aldım kendimde olan oyunları ubisoft-ea falan oynayabiliyorum üstüne de diğer oyunları oynayabiliyorum sıkıntı yok şu an için 1 ay oldu yaklaşık alalı.
geymır gibi bir şey di adı asker resmi vardı.hocam şimdi alacam satıcı ismi söyler misiniz?
Hocam tc kimlik istedi arkadaşla alcaktık vazgeçtik güvenemedik saolun gene degeymır gibi bir şey di adı asker resmi vardı.