steamin ayarlarından açmayı denediniz miArkadaşlar iyi akşamlar. Bf6 da yeni topladığım sistemle kaç. fps aldığımı görmeye çalışıyorum ama ne oyunun gösterge panelinde ne msi afterda ne de nvidia gösterge panelinde görünmüyo. Nasıl bakıldığını bilen var mı?
sisteminiz nediroyunu epicden aldım
hocam epicten aldımUygulama ile ugrasmadam steam üzerınden bu yol ile fps izliyebilirsiniz.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
after burner denedim ama oyun desteklemiyo sanırım açılmıyo. ve sıcaklıklardan çok fps imi merak ediyorummsi afterburner indirip işlemci ve ekran kartı sıcaklığını da bakabilirisiniz ve tabi fps de
150-200 alıyorsunuz sanırsam dlss ve fg açınca 350 falan oluyorimzada yazıyo 7800x3d 5070ti
after burnerın desteklemem gibi bi durumu olduğunu sanmıyorumhocam epicten aldım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
after burner denedim ama oyun desteklemiyo sanırım açılmıyo. ve sıcaklıklardan çok fps imi merak ediyorum
oyunda aktif olmuyo fps i gösteren panel açılmıyo bazı oyunlarda oluyoafter burnerın desteklemem gibi bi durumu olduğunu sanmıyorum
hocam benim ekranım standart bi monitör değil kendim görmek istiyorum150-200 alıyorsunuz sanırsam dlss ve fg açınca 350 falan oluyor