BF6 için Ea Play Pro alınır mı?

Ben indirim bekleyenlerdenim, oyunun betasını 20 saat oynadım, benim eleştiriler global eleştiri zaten oyunun haritaları çok küçük, 64v64 geri gelmeli bencede, ve benim için en önemlisi ben BF2042 yi 29TL ye aldım ve şuan 70 dolar verip benzer zevki alacağım için parama kıyamıyorum, asıl alamama sebebim bu şuan da :D Para/Performans hesabına girdim, 29TL ye aldığım BF2042 varken hype etkisine giremiyorum işte, zaten bu tarz oyunlar NBA gibi 1 yıl içinde 30 dolara kadar düşüyor beklicem artık yapcak bişi yok.
Bf2042 serinin en kotu oyunu olarak tarihe gecmis bi oyun.70 dolar hakketen cok yuksek bi fiyat yerel fiyatlandirma olmasi lazimdi.bende zaten o kadar para vermememek icin ea play pro alip 1 ay suyunu sıkıcam.bence worth cok fazla oynayacagimi dusunuyorum 1 ay birde beta oyunun %30u falanmis cok fazla sey var tam oyunda.ama kisisel tercih tabi.sizin oynadiginiz baska bi oyun veya bu turu o kadarda sevmiyo olabilirsiniz.birde 2042 ile benzer zevk almicaksiniz buna eminim.buyuk haritalar var bu arada ve cok fazla ground ve air vehicle eklemelerine ragmen bos hissettiriyo bencede o haritalarin 64 vs 64 olmasi lazim.

Parasal almaya yetmiyosa boşuna 700 lira verme bence kral seneye alır oynarsjn birazdaha toparlanır oyun hem. Şuan bence gayet güzel. Ama betdan beri pek bişey eklememişler.

Parasal almaya yetmiyosa boşuna 700 lira verme bence kral seneye alır oynarsjn birazdaha toparlanır oyun hem. Şuan bence gayet güzel. Ama betdan beri pek bişey eklememişler.
ea biraz insaflı olup ea proyu steame getirseler 700 vermemde yani bu sene içinde indirime girse max %20 girer diye düşünüyorum bf6da baya beklediğim bir oyundu o yüzden ikilemdeyim

eadan almak mı mantıklı steamdan mı?

Popüler olması iyi olduğunu anlamına gelmiyor ki, hype etkisine kanıp alıyor çoğu kişi zaten. Geçen hayatında BF oynamamış kişi hype dan etkilenip satın aldı yayında. Başarılı oldu zaten satışlar çok iyi, ama oyuna teknik yorum yaparsak kesinlikle 2025 oyunu değil eski hissettirdiğine katılıyorum ama 2011 oyunu bi tık fazla gömmüşler o kadar değil, Ben gameplay olarak ve teknik olarak COD MW 2019 ile kıyasladım ondan da geride olduğunu düşünüyorum.
ben bf1 dışındakileri pek sevmemiş biri olarak çok sevmiştim betada da şu an para yok

Geri