movementa değişikler geldi tam sürümde daha iyi olmuş.ben oyunun movement olayını baya beğenmiştim umarımki onu bi geliştirmişlerdir
movementa değişikler geldi tam sürümde daha iyi olmuş.ben oyunun movement olayını baya beğenmiştim umarımki onu bi geliştirmişlerdir
Popüler olması iyi olduğunu anlamına gelmiyor ki, hype etkisine kanıp alıyor çoğu kişi zaten. Geçen hayatında BF oynamamış kişi hype dan etkilenip satın aldı yayında. Başarılı oldu zaten satışlar çok iyi, ama oyuna teknik yorum yaparsak kesinlikle 2025 oyunu değil eski hissettirdiğine katılıyorum ama 2011 oyunu bi tık fazla gömmüşler o kadar değil, Ben gameplay olarak ve teknik olarak COD MW 2019 ile kıyasladım ondan da geride olduğunu düşünüyorum.hocam cok sığ bi yorum olmuş.bu kadar popüler ve başarılı bir oyuna.
Bazi buglar var bu arada dun ciktigi icin.bazi nesnelerin kosesine zipladiginizda 5 10 metre havaya atiyor.nesnelerin uzerinden atlamak duvarlara tirmanmak cok rahat.parkur olayını biraz daha güzel yaptılarsa <3
Zaten hype olusmasi icin iyi bi oyun olmasi gerekiyoe kotu bi oyunun hypei olmaz."eski" hissettiriyo demelerinin tek sebebide renk semasini eski cod oyunlarina benzetmeli bu temada gecen bi savas oyununda renkler parlak canli olsaydi valorant gibi yersiz dururdu cok mantikli bi yorum degil o yuzden.Popüler olması iyi olduğunu anlamına gelmiyor ki, hype etkisine kanıp alıyor çoğu kişi zaten. Geçen hayatında BF oynamamış kişi hype dan etkilenip satın aldı yayında. Başarılı oldu zaten satışlar çok iyi, ama oyuna teknik yorum yaparsak kesinlikle 2025 oyunu değil eski hissettirdiğine katılıyorum ama 2011 oyunu bi tık fazla gömmüşler o kadar değil, Ben gameplay olarak COD MW 2019 ile kıyasladım ondan da geride olduğunu düşünüyorum.
Ufak tefek buglara okeyim hocam şuan almicam zaten dl the beast oynuyorum onu bitireyim öyle alacağımBazi buglar var bu arada dun ciktigi icin.bazi nesnelerin kosesine zipladiginizda 5 10 metre havaya atiyor.nesnelerin uzerinden atlamak duvarlara tirmanmak cok rahat.
Buraya katılmıyorum hype olan tüm oyunlar kaliteli değildir, mantığına karışamazsın zaten herkesin düşüncesi seninle aynı olmak zorunda değil.Zaten hype olusmasi icin iyi bi oyun olmasi gerekiyoe kotu bi oyunun hypei olmaz.
Zaten begenmek zorunda degilsiniz umrumdada degil ea in daha fazla para kazanmasi sadece haksiz yorumlar oldugunu dusunuyorum yoksa herkes benim sevdigim oyunlari sevmek zorunda tabikide degil.Buraya katılmıyorum hype olan tüm oyunlar kaliteli değildir, mantığına karışamazsın zaten herkesin düşüncesi seninle aynı olmak zorunda değil.
Ukrayna VPN ile almışlardı, fakat 400 TL daha ucuz diye biliyorum EPİC TR den almak daha mantıklı bence.1600e nerden alabiliyorum hocam?
2k vercek param yok hocam malesef :/Ukrayna VPN ile almışlardı, fakat 400 TL daha ucuz diye biliyorum EPİC TR den almak daha mantıklı bence.
Ben indirim bekleyenlerdenim, oyunun betasını 20 saat oynadım, benim eleştiriler global eleştiri zaten oyunun haritaları çok küçük, 64v64 geri gelmeli bencede, ve benim için en önemlisi ben BF2042 yi 29TL ye aldım ve şuan 70 dolar verip benzer zevki alacağım için parama kıyamıyorum, asıl alamama sebebim bu şuan daZaten begenmek zorunda degilsiniz umrumdada degil ea in daha fazla para kazanmasi sadece haksiz yorumlar oldugunu dusunuyorum yoksa herkes benim sevdigim oyunlari sevmek zorunda tabikide degil.
öyle yapıcam sanırımBen indirim bekleyenlerdenim, oyunun betasını 20 saat oynadım, benim eleştiriler global eleştiri zaten oyunun haritaları çok küçük, 64v64 geri gelmeli bencede, ve benim için en önemlisi ben BF2042 yi 29TL ye aldım ve şuan 70 dolar verip benzer zevki alacağım için parama kıyamıyorum, asıl alamama sebebim bu şuan daPara/Performans hesabına girdim, 29TL ye aldığım BF2042 varken hype etkisine giremiyorum işte, zaten bu tarz oyunlar NBA gibi 1 yıl içinde 30 dolara kadar düşüyor beklicem artık yapcak bişi yok.