FB RevoltHyper
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 456
ghost break point oyununu açarken mavi ekran aldım mini dump dosyası gözükmüyor
Öncelikle CMD'yi yönetici olarak çalıştırın ve SFC/SCANNOW yazın. İşlem tamamlanınca çıkan yazının fotoğrafını atın.ghost break point oyununu açarken mavi ekran aldım mini dump dosyası gözükmüyorAlıntıyı görüntüle
bitince atıcağımÖncelikle CMD'yi yönetici olarak çalıştırın ve SFC/SCANNOW yazın. İşlem tamamlanınca çıkan yazının fotoğrafını atın.
Öncelikle CMD'yi yönetici olarak çalıştırın ve SFC/SCANNOW yazın. İşlem tamamlanınca çıkan yazının fotoğrafını atın.
Minidump dosyalarınızı paylaşabilir misiniz?
minidump dosyası gözükmüyor klasörde dostumMinidump dosyalarınızı paylaşabilir misiniz?
CMD'yi yönetici olarak çalıştırın ve chkdsk/r/f yazın ve sonucun görüntüsünü paylaşın.minidump dosyası gözükmüyor klasörde dostum
CMD'yi yönetici olarak çalıştırın ve chkdsk/r/f yazın ve sonucun görüntüsünü paylaşın.
Valla iştetim akşam bidaha yaz hatırlat bana.@Vesemir Dayı Yardım Et Kral
Valla iştetim akşam bidaha yaz hatırlat bana.
100 olmasını beklemedin mi mavi ekran yiyince? Kapadıysan direkt gelmez dosyatamamdır minidump dosyası çıkmadı nasıl anlıyıcağız neyse akşam hatırlatırım
100 oldu pc yeninden başladı ben dokunmadım sonra baktım yoktu kod bu : KERNEL SECURITY CHECK FAILURE100 olmasını beklemedin mi mavi ekran yiyince? Kapadıysan direkt gelmez dosya
Overclock yaptinizmighost break point oyununu açarken mavi ekran aldım mini dump dosyası gözükmüyorAlıntıyı görüntüle