Ariseks
80+ Gold
yada konuşmak istemiyordurHavalı olduğunu sanar fakat tek yaptığı egosunu tatmin etmektir.
denendi onaylandı
yada konuşmak istemiyordurHavalı olduğunu sanar fakat tek yaptığı egosunu tatmin etmektir.
Adam son noktayı koymus usda daha fazla fikir üretmeye gerek yok.Umrunda değilsindir.
Hangi kız telefonundan bu kadar uzak kalabiliyor günümüzde? Kendimizi kandırmayalım.
ya bilmiyorum şimdi biraz düşündüm'de biz gün içinde nerdeyse hep beraber oluyoruz mesela gün içinde dışarda oluyoruz sonra aksam geliyoruz arkadas ortamında veya özel odada konusuyoruz akşam 8de baslayıp sabah 9 10 'A kadar muhabbet sohbet makara fena dönüyor arkadaslarla sevdiğim kızla'da konusuyorum ama sadece mesajlara arada geç cevap veriyor neyseAdam son noktayı koymus usda daha fazla fikir üretmeye gerek yok.
ya gün içinde hep beraberiz zaten aksamda dc ortamında arkadas ortamında sabahlıyoruz makara muhabbet döndürüyoruz zaten gün içinde cogu kez onlayım zaten ama sadece mesajlara geç cevap veriyor bilmiyorumbence işi vardır
yok telefonu iphone 11telefonu kötüyse kasıyor olabilir, telefon yazma hızını ve gönderme hızını çok etkiliyor mesela bende klavyenin açılması bile çok uzun sürüyor
bence direkt ona soryok telefonu iphone 11