Neler Yeni

Bi̇lgi̇sayarim Boştayken Mi̇ni̇ng Nasil Yaparim ?

SatisFaction

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,121
İsim
Muhammet
Hayır kesmiyor.
Sadece matemask ile bağlantı kurman gerekiyor.
Matemask'ta ağlar var hangi ağı kullanırsan onun üzerinden ücret alıyor. Ben polygon ağı kullanıyorum, matıc üzerinden komisyon kesiyor.
Lakin çok az, 1 matıc aldım kaç aydır kullanıyorum yarılayamadım bile.
Şu an Flexpool kullanıyorum. Değiştirmemi tavsiye eder misin?

Valpy34

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Hasan Eymen Veli
BİLGİSAYARIM BOŞTAYKEN KULLANMADIĞIM ZAMANLARDA KÜÇÜK HAFİF KAZANÇTA OLSA MİNİNG YAPMAK İSTİYORUM BÖYLE BİR İMKANIM VARMI ?
yapmanı pek tavsiye etmem ekran kartın zaten ona çok elverişli değil 24 saat miner yapsa bile sana çok bi getirisi olmaz bu arada oyun oynuyosan mineri kapasan bile oyun içinde fpsini birazda olsa düşürür haberin olsun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Ekrem İmamoğlu
EVET O KADAR CAPSLİ YAZMISSIN Kİ BEN HİC KAPATMAYA UGRASMADIM
İLK ÖNCE SAYGIDEĞER KARDESİM NORMALDE ETH PILL OLAYI FALAN BİR SEYLER VAR AMA SENİN KARTTA YOKMUS (VAR SANIYORDUM) NORMALDE İYİ CIKARIR AMA O GÜÇ TÜKETİMİ KAZANCIN YARISINI SOMURUYOR
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu arada oyun oynuyosan mineri kapasan bile oyun içinde fpsini birazda olsa düşürür haberin olsun.
KAYNAK NE KARDEŞİM? AYARLARSIN SOĞUTMAYI HİCBİSEY DE OLMAZ.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Lebro Mert
ya arkadaşlar benım amacım kar etmek falan değil zaten kimi diyor yaparsın kimi diyor yapamazsın kimide diyor kar etmezsin boşver ya boşta duracagına sistem minig yapayım internet faturam çıksın ne bilim yemek alayim arada falan ne saptırıyorsunuz konuyu anlamadım biride söylüyor şurdan şurdan diye ama ne ne proğramı ne için kullanılır hiç yazmıyor

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,967
İsim
tümen dağ
ya arkadaşlar benım amacım kar etmek falan değil zaten kimi diyor yaparsın kimi diyor yapamazsın kimide diyor kar etmezsin boşver ya boşta duracagına sistem minig yapayım internet faturam çıksın ne bilim yemek alayim arada falan ne saptırıyorsunuz konuyu anlamadım biride söylüyor şurdan şurdan diye ama ne ne proğramı ne için kullanılır hiç yazmıyor

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,583
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
kartının günlük karı 24 saat çalışırsa 35 cent 5.5 TL yani bence kartı yorma

sen yarısı kadar çalıştırsan 2.75 TL
Kartı yormalık bir durum pek de söz konusu değil aslında.

Size bir rehber konumu atacağım, minimum 0.001 btc hesabınızda biriktiğinde paranızı çekebiliyorsunuz.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
BİLGİSAYARIM BOŞTAYKEN KULLANMADIĞIM ZAMANLARDA KÜÇÜK HAFİF KAZANÇTA OLSA MİNİNG YAPMAK İSTİYORUM BÖYLE BİR İMKANIM VARMI ?
Var ama hem uğraştırır hem pek kazandırmaz. Denedim olmadı ordan biliyorum 😀

Yapacaksan ona özel sistem kurup 7/24 yapman gerek yoksa pek verim alınmıyor.

(Her mining yapman gerektiğinde karta OC yapman gerek ve o ayarlarla oyuna girersen bu sefer oyun performansın düşer. Yani her oyun açman gerektiğinde kartın OC ayarlarını falan düzenlemen gerekir gereksiz olur. Mining esnasında alacağın hatalara girmiyorum bile.)

theAhm3t

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,299
İsim
Ahmet Deniz
Caps kapatırsan sevinirim.
Miner, onun üzerinden kazım yapılıyor.
Sor merak ettiklerini cevaplayayım elimden geldiği kadarıyla.
hocam benim ekran kartım xfx5700xt bana getirisi kaç olur
diğer parçaları yazayım mı?

Maykıl

80+ Silver
1070 le yapiyordum aylik 400 birakacakti arkadasim macun yeniliyim derken karti bozmustu sana aylik 200-210 gibi birakcak degmez (elektirik masraflari yok)

G3BEN

80+
Evin elektrik faturasını yükseltmekten başka bir şey olmaz, evdekilerle papaz olduğunla kalırsın. Ayda 70-80 lira için ben o topa girmezdim.

Deadpool

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Adil Canbulat
Hayır kesmiyor.
Sadece matemask ile bağlantı kurman gerekiyor.
Matemask'ta ağlar var hangi ağı kullanırsan onun üzerinden ücret alıyor. Ben polygon ağı kullanıyorum, matıc üzerinden komisyon kesiyor.
Lakin çok az, 1 matıc aldım kaç aydır kullanıyorum yarılayamadım bile.
nicehash kullanıyorum sizce iyi mi? veyahut birşeye geçmemi önerirmisinizx

Top Bottom