pc hocasının incelemsini yaptığı ise alınmaz çok fazla sallanıyordu oBulunduğum ilçedeki bimde bulunan oyuncu masası indirime girmiş alınır mı daha önce alıpta kullanan var mı yardımcı olursanız sevinirim. indirimli fiyatı 270 TL
Onun incelediği masada parçası eksikti arkadaki v şeklinde duran iki tane demir yoktupc hocasının incelemsini yaptığı ise alınmaz çok fazla sallanıyordu o
ha doğru hatırladım ben kullanmadım ama fiyatı iyi o yüzden alınabilir beğenmezse iade eder ztnOnun incelediği masada parçası eksikti arkadaki v şeklinde duran iki tane demir yoktu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Beğenmezseniz götürüp iade edersiniz
Kendisi de söylüyor videoda parçası eksik diyeha doğru hatırladım ben kullanmadım ama fiyatı iyi o yüzden alınabilir beğenmezse iade eder ztn
Biraz ağır fakat sıkıntı yaratmaz, 2 kişi rahat taşır.hocam kasayı masaya koymada sorun yasıyor musunuz ? ağıroldugu icin vs
Ölcüleri ne kadar hocam ? Ona göre alıp almamayı düsünücek hocama.Biraz ağır fakat sıkıntı yaratmaz, 2 kişi rahat taşır.
parçası eksik geldiği için öyle olmuştu video da belirtmişlerdi yani parçaları tam olan bir masa sallanmıyor. izlerken düzgün izleyin.pc hocasının incelemsini yaptığı ise alınmaz çok fazla sallanıyordu o
115*77*77hocam ölcüleri nedir ?