www.betterup.com
@Mehmet Yılmaz hocam isme bakar mısınDerste dersi dinlemek yerine kızı teröristlerin elnden kurtardığını hayal et
Gücümü hafife alıyorsun hocam. Konseyde ustalığa yukseltilmedim. Efendi palpatine bana asıl gücü bahşediyor.Sakın onu ölümden kurtaracağım diye laz burunlu yüce başkana kanıp karanlık tarafa geçme
Teşekkürler okucam hepsini. Bide kizla konusunca heyecanlanıyorum. Ayna karşısında prova yapsam?Kendine güven, akıllıca davran ve ilgi göster. İlgi göstermekten kastım; örneğin kız oyun oynamayı seviyor, beraber oyun oynayın. Ayrıca gözlerinin içine bakmaktan çekinme. Eminim ki senden etkilenecek, sana daha yakın ve sıcakkanlı davranacaktır.
Tabi bununla bırakmayacağım, okuman için birkaç kaynak:
![]()
Kendini Bir Kıza Nasıl Beğendirirsin - wikiHow
Bir kıza kendini beğendirmek zor olabilir ama onun ilgisini çekmek için yapabileceğin şeyler var. Görünüşüne ve kişiliğine önem vermek, kendini tanıtabilmen için seni fark etmesine yardımcı olabilir. Eğer kızla zaten iletişime geçtiysen...www.wikihow.com.tr
![]()
Bir Kız Nasıl Etkilenir?: 11 Adım (Resimlerle) - wikiHow
Bir kızı kendine hayran mı bırakmak istiyorsun? Karşındaki kızın hislerini kontrol edemesen ve onu kendine aşık edemesen de kendini onun gözünde daha çekici hâle getirebilirsin. İşte sana kızları etkilemek için iki yöntem: İlki çok iyi...www.wikihow.com.tr
![]()
Hoşlanılan Kızla Nasıl Konuşulur?: 11 Adım (Resimlerle) - wikiHow
Ne yaptığına dair en ufak bir fikrin olmadığında hoşlandığını kişiyle konuşmak sinir bozucu olabilir. Eğer hoşlandığın kızla iletişim kurmakta zorlanıyorsan, okumaya devam et ve kendi sesini bulmayı öğren. İlgi alanlarını geliştir....www.wikihow.com.tr
![]()
Bir Kızı Kendine Nasıl Aşık Edebilirsin? (Resimlerle) - wikiHow
Kim aşık olmak istemez? Bu neredeyse evrensel bir arzudur. Tıpkı bir Kim Kardashian tweetindeki hashtag gibi. Eğer bir kızı seviyorsan ve umutsuzca onun da seni sevmesini istiyorsan, ilgisini çekmek için bazı yollar bulunuyor. Bir kızın...www.wikihow.com.tr
![]()
The Secret behind How to Influence People
Discover the secret behind influencing people. Learn how to exert influence to enable others to share your vision and collaboratively achieve your goals.www.betterup.com
![]()
10 Ways to Impress a Woman
Want the easiest path to a woman's heart? Follow these 10 stepswww.foxnews.com
Geçmiş olsun ben de friendzone yemiştim birinden,Allah'tan gelen hayırlıdır konuşmuyoruz şuan onlakendin ol sadece giyim kuşam diş temizliği bakım vb çok önemli hani birazda yürüdüğünü belli et(ben bunu yapamıyorum şuanda bu durumun içindeyim) bu kadar ve fazla ilgi vermemelisin ya onu anladım görüldü yiyebilirsin(benim yediğim gibi)
Hadi isim, soyisim, doğum tarihi neyse de TC'yi nereden bulsun arkadaş.Aile üyelerinin ad soy ad doğum tarihi ve TC lerini öğren sonra kıza söyle atıyorum baban şu tarihte doğdu TC si su annen şu şu sen şu şu kız hemen aşık olur baya etkilenir
Daha iyi ya korksun zaten aşık olur yavaş yavaş hem korkutarak da erişebilirsin TC yi nasıl bulacağını da sen düşün bende tüm okulun TC si var meselaHadi isim, soyisim, doğum tarihi neyse de TC'yi nereden bulsun arkadaş.
Geri de tepebilir. Açıkçası benim ailemin özel bilgilerine erişmiş insandan korkarım.