malesef csgo da vac varETH ile skin satan sitelerden skini alıp steamda satabilirsin .
Rust vb oyunlar varsa onların da itemleri var illa onları da satan vardırmalesef csgo da vac var
öyle site varmı , rust yok parayı aktarsam rust alcam zatenRust vb oyunlar varsa onların da itemleri var illa onları da satan vardır
ben kripto paradan harçlık kazanıyorum ben binanceden binance tr oradan bubamın ibanı oradan papara oradan alışverişbiancede 30 dolarlık eth var . ailem bitcoine sıcak bakmıyor , malum steamde yaz indirimleri var , karta falan aktarmadan steame çekebilirmiyim ?
rust reaper diye site var eth / btc kabul ediyor ama güvenilir mi? mesele oRust vb oyunlar varsa onların da itemleri var illa onları da satan vardır
bu arada bnb olarak transfer et eth sat bnb al bnb komisyonu binance trye çook düşük yok gibi YTDben kripto paradan harçlık kazanıyorum ben binanceden binance tr oradan bubamın ibanı oradan papara oradan alışveriş
babam : bitcoin haram heberde öle diyo . cevap buyduben kripto paradan harçlık kazanıyorum ben binanceden binance tr oradan bubamın ibanı oradan papara oradan alışveriş
yaş 18 değilki tr hesabında oturum açabiliyimbu arada bnb olarak transfer et eth sat bnb al bnb komisyonu binance trye çook düşük yok gibi YTD
babandan aç ben 16 yaşındayım babamdan kazanıyorum birde düşmeyeydi piyasababam : bitcoin haram heberde öle diyo . cevap buydu
Mesaj otomatik birleştirildi:
yaş 18 değilki tr hesabında oturum açabiliyim
hmm denicembabandan aç ben 16 yaşındayım babamdan kazanıyorum birde düşmeyeydi piyasa