Yardım Bianda erkan kartı na bir şey oldu

Hocam bir sürü şey ola bilir çipseti çatlayan ekran kartı bile oluyor
Tabirim yanlış aslında ona başka bişey diyorlar ama okuduğum kadarını söyledim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Olm adama kalp krizi geçirtmeyin. Herkes sallamış bi şeyler. Şuan sorunsuz çalışıyorsa salla bi şey olmamıştır siyah ekran bende de bazen oluyor arkadaşlarda da furmark sok oyunlara gir bitti
Siyah ekran verip arkadan ses geliyor diyor ama düz siyah ekran görmek ayrı bişey arkadan ses gelmesi çok ayrı bişey

Olm adama kalp krizi geçirtmeyin. Herkes sallamış bi şeyler. Şuan sorunsuz çalışıyorsa salla bi şey olmamıştır siyah ekran bende de bazen oluyor arkadaşlarda da furmark sok oyunlara gir bitti
Valla ilk bilgisayarım şuan altıma sıçmadığım kaldı çözülebilecek bir şey değilmi format atıyım bi öyle tekrar olursa yazarım

Siyah ekran verip arkadan ses geliyor diyor ama düz siyah ekran görmek ayrı bişey arkadan ses gelmesi çok ayrı bişey
Arkadan ses geliyor demesi discordda vs geliyor veya youtube açıksa vs. Valorantta alttab atınca bize de oluyor mesela ekran siyah oluyor arkadan discord sesleri gelmeye devam ediyor. 2-3haftada bir ekran kartı değiştirdiğim oluyor al sat yaptığım için. Hepsi mi arızalı o zaman?

Yani bilgisayar kapanmıyor ama siyah erkan çıkıyor ve bir şey yapamıyorum

Arkadan ses geliyor demesi discordda vs geliyor veya youtube açıksa vs. Valorantta alttab atınca bize de oluyor mesela ekran siyah oluyor arkadan discord sesleri gelmeye devam ediyor. 2-3haftada bir ekran kartı değiştirdiğim oluyor al sat yaptığım için. Hepsi mi arızalı o zaman?
Valla hocam bildiğim kadarıyla sistem siyah ekrana düştükten sonra ya kendini otomatik kapatır yada biosa atması fln lazım arkadan ses geliyorsa ekran kartı görüntü vermiyor demektir

• Beğen
Reaksiyonlar: D3re
Valla driverları tekrar kurdum ekran kartının şuanlık bir şey görün müyor birde dp port drğiştirdim bakacaz umarım dahada bir şey olmaz

Msi after burner da 83 derece max mış ve %100 güç tüketimindeymiş ondan olabilirmi acaba 83 olunca kendi korumaya alıyor olabilir mi? Şimdi artırdım ama

Ekler

• 1000047866.webp
    1000047866.webp
    135.2 KB · Hit: 7
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,488
Üyeler
185,271
Son üye