Neler Yeni

Biber Gazı İle Avm Girmek

kutaybey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
253
İsim
Kutay
Knk Geçen Bi Olay Anlatmıştım Onada Aynı Yorumu Yaptın Da Üstüme 4 Kişi Gelse Büyük İhtimal Dayak Yerim O Yüzden Biber Gazı Aldım Şimdi Dicen 1 Kere Ölürsün Adam Gibi Ölürsün Diyeceksin O İşler Öyle Olmaz O Bana Göre Enayiliktir Sen Çok Asarım Keserim Kafasındasın
hadi bugün 2 kişi seni sıkıştırdı diyelim. sen bu 2 kişiyi bir şekilde biber gazıyla def ettin. ertesi günü aynı yerde daha kalabalık yakalandın. ne yapmayı planlıyorsun? 15 yaşındasın.

MufasaBoss

80+ Bronze
hadi bugün 2 kişi seni sıkıştırdı diyelim. sen bu 2 kişiyi bir şekilde biber gazıyla def ettin. ertesi günü aynı yerde daha kalabalık yakalandın. ne yapmayı planlıyorsun? 15 yaşındasın.
KutayBeyi Çağırırım

GörkemW

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
810
İsim
Görkem çetinkaya
Knk Geçen Bi Olay Anlatmıştım Onada Aynı Yorumu Yaptın Da Üstüme 4 Kişi Gelse Büyük İhtimal Dayak Yerim O Yüzden Biber Gazı Aldım Şimdi Dicen 1 Kere Ölürsün Adam Gibi Ölürsün Diyeceksin O İşler Öyle Olmaz O Bana Göre Enayiliktir Sen Çok Asarım Keserim Kafasındasın
Baya film izlemissin dostum biber gazini kullandiktan sonra pesine duserler. Niye olesin ayrica daha yasin kac

MufasaBoss

80+ Bronze
Baya film izlemissin dostum biber gazini kullandiktan sonra pesine duserler. Niye olesin ayrica daha yasin kac
Knk Peşine Düşerler Diyonda Harbi Etkili Ve Neden Peşime Düşsünler
Ölme Muhhabetide 3 Keko Üstüme Yürüdü Polatta Dövseydin 1 Kere Geliyorsun Dünyaya Adam Gibi Öl Dedi Ona Dedim

GörkemW

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
810
İsim
Görkem çetinkaya
Knk Peşine Düşerler Diyonda Harbi Etkili Ve Neden Peşime Düşsünler
Ölme Muhhabetide 3 Keko Üstüme Yürüdü Polatta Dövseydin 1 Kere Geliyorsun Dünyaya Adam Gibi Öl Dedi Ona Dedim
3 kekodan korkarsin ama 3 balon aslinda biraz biliosan rahat indirirsin

MufasaBoss

80+ Bronze
3 kekodan korkarsin ama 3 balon aslinda biraz biliosan rahat indirirsin
Az Da Olsa Biliyomda Kelebek Bıçakları Vardı Reis Aslında Ben Suçluyum Adam Bana Bakıyordu Ne Bakıyon Reis Tanıdın Mı Dedim Yok Fln Dediler Üstüme Yürüdüler Hafif Adam Ona Racon Kesiyom Sandı Galiba

Uygunsuz davranış
Şunu banlatamiyozmu ya koyduğu profilden açtığı saçma sapan konulardan ne ***** birisi olduğu belli zaten

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,048,359
Üyeler
166,362
Son üye
ceren3le.02e
Top Bottom