Neler Yeni

Bıçak Seti Önerilerinizi Bekliyorum Arkadaşlar

smithblacksmith

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,092
İsim
Samet Demirci
Merhaba,

Çok pahalı olmayacak şekilde bıçak seti önerilerinizi bekliyorum, annemle beraber bazen ben de mutfağa giriyorum.

Bıçakları sürekli bilemem gerekiyor yoksa kesmiyorlar.

Şef bıçağı ve farklı tipte bıçaklar istiyorum,

Bir ara shopping kanallarında Miracle Blade 12 parça bıçak seti vardı oradaki setler gibi olsa iyi olur ama keskin olması öncelikli.

Set olmasa da olur keskin işlevsel 1 adet bıçak da yeterli.

Bütçe 200₺

radasamara

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,713
İsim
rada
Bıçak önerisi diyince koleksiyonluk karambit, kelebek önericektim ama konuyu sonradan okuyunca bütün keyfim gitti. Bizim evde orjinal sürmene bıçaklarımız var herşeye tek atıyor.

smithblacksmith

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,092
İsim
Samet Demirci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bıçak önerisi diyince koleksiyonluk karambit, kelebek önericektim ama konuyu sonradan okuyunca bütün keyfim gitti. Bizim evde orjinal sürmene bıçaklarımız var herşeye tek atıyor.
Lazoğlu marka sürmene bıçakları var onlar orjinal mi acaba?

Sivas' a gitsem Sivas bıçağı alacağım, yaklaşık 15 yıllık çakı var evde. Zamanında dedem yapmış ve neredeyse hiç bilenmedi ona rağmen keskin.

Kargo filan gelince o bıçakla açıyorum dede yadigarı...

radasamara

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,713
İsim
rada
Lazoğlu marka sürmene bıçakları var onlar orjinal mi acaba?

Sivas' a gitsem Sivas bıçağı alacağım, yaklaşık 15 yıllık çakı var evde. Zamanında dedem yapmış ve neredeyse hiç bilenmedi ona rağmen keskin.

Kargo filan gelince o bıçakla açıyorum dede yadigarı...
Bekle anneme soriyim o bilir. Bizde Sürmeneli olduğumuz için evimizdeki bıçaklar keskindir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sürbısa tavsiye ederim. Güzel mutfak setleri biraz pahalı 200-300 lira felan ama marka orjinal Sürmene bıçağı markası.

smithblacksmith

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,092
İsim
Samet Demirci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bekle anneme soriyim o bilir. Bizde Sürmeneli olduğumuz için evimizdeki bıçaklar keskindir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sürbısa tavsiye ederim. Güzel mutfak setleri biraz pahalı 200-300 lira felan ama marka orjinal Sürmene bıçağı markası.
Tam da onun videosunu izliyordum teşekkür ederim.

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Merhaba,

Çok pahalı olmayacak şekilde bıçak seti önerilerinizi bekliyorum, annemle beraber bazen ben de mutfağa giriyorum.

Bıçakları sürekli bilemem gerekiyor yoksa kesmiyorlar.

Şef bıçağı ve farklı tipte bıçaklar istiyorum,

Bir ara shopping kanallarında Miracle Blade 12 parça bıçak seti vardı oradaki setler gibi olsa iyi olur ama keskin olması öncelikli.

Set olmasa da olur keskin işlevsel 1 adet bıçak da yeterli.

Bütçe 200₺
Sürmene bıçakları iyidir ama orjinal olsun eti kemikten öyle güzel ayırıyorki off :) bıçakları aldığımdan beri mutfaktan çıkmıyorum ;D

ArdaM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,734
İsim
Arda Memiş
Instagram
@ardamemis_
Steam
https://steamcommunity.com/id/ArdaMemis/
Twitter
ardamemis_
Discord
Arda#0014
Aynı şekilde, benim Karambit'i atıyordum tam 🤣
Screenshot_1.png

Top Bottom